reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja w 5 i 7 dopochwowe. w 9 tyg miałam przez brzuch. Potem w 11 u innej lekarki znów dopochwowe, a prenatalne całe przez brzuch. U nas nie było potrzeby kupowania żadnych zdjęć z prenatalnych bo ja dostałam 12- wszystkie wyszstkie jakie robił, a dla mojego partnera wydrukował dodatkowe 2 - całego bobasa i buzi z profilu. Cena to obejmowała.
Ja dziś odbieram wyniki moczu i krwi i na 16 do gin ;)

w57vyx8dubspq12k.png
p.s no to takie ewidentne żerowanie na matczynej miłości, wiadomo że każda chyba chciałaby mieć choć jedno ładne zdjęcie maluszka :( Bellax powodzenia u gina i z badaniami :)

reklama
ja też miałam usg 2D. Ale zajrzyj na wątek z badaniami. Moje zdjęcie ostanie i Seulen są od jednego lekarza i są poprostu śliczne i bardzo wyraźne. Lekarz miał świetny sprzęt

w57vyx8dubspq12k.png
ok, już zaglądam :) i tak pewnie wezmę tą dodatkową opcję za 50 zł :) nie odpuszczę sobie pieknych pierwszych zdjęć potomka :) bo te co koleżanka pokazywała, zrobione w ramach badania, nie były za specjalne, mało wyraźne :(

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich!
Wroniasta miło że wróciłaś z za światów ;)
O remontach coś wiem. Mój się miesiąc ciągnie a końca nie widać...
witam :) noo, wszystko poprzykrywane folią, mąż szlifuje ściany, pył na wszsytkim a ja z przerażeniem myślę ile będzie szorowania, sprzątania i prania :( za ten remont nie mogliśmy się zabrać od 4 lat...ale tak to niby w ciąży jest - zaczynają się remonty i remonciki , syndrom "wicia gniazda" podobno :D

Wiesz co ja bym gin zmieniła to bezczelność jest jak tak można kobietę traktować, wiesz faceci są delikatniejsi i jacyś bardziej wrażliwi chyba :/

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Wg moich obserwacji a bylam u masy ginekologow i jak sie staralam o dzieci i w ciazy sporo problemow..tak faceci sa delikatniejsi chyba, ze sie zdarzy sk**wiel to wtedy nie ma reguly..ale wole facetow..

My dzis powiedzielismy znajomym... w sensie grupie przyjaciol... byli wszyscy u nas i juz mi nalewali wino. I spojrzelismy z mezem po sobie i maz mowi ze cos Wam chcemy powiedziec a szwagierka ,,nie polewac?" A ja ze nie. No i wszyscy w szal wpadli ;-) moja siostra i siostra meza sie poplakaly jak glupie [emoji12] teraz nie ma wyjscia - w srode muso byc wszystko w porzadku ! I mowimy rodzicom ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
A co ma byc zle..wez sie stuknij w glowe! Bedzie ok!

witam :) noo, wszystko poprzykrywane folią, mąż szlifuje ściany, pył na wszsytkim a ja z przerażeniem myślę ile będzie szorowania, sprzątania i prania :( za ten remont nie mogliśmy się zabrać od 4 lat...ale tak to niby w ciąży jest - zaczynają się remonty i remonciki , syndrom "wicia gniazda" podobno :D
Nooo wiadomo że jak będzie malutkie dziecko w domu to nie ma mowy o takiej zadymie. Ja jeszcze nie wyszłam z kurzu i siedzę bez drzwi, dobrze że zewnętrzne zostawili hehehe Na początku szło jak burza ale teraz kasa się skończyła, święta idą i widzę że się sporo przeciągnie :(

Nooo wiadomo że jak będzie malutkie dziecko w domu to nie ma mowy o takiej zadymie. Ja jeszcze nie wyszłam z kurzu i siedzę bez drzwi, dobrze że zewnętrzne zostawili hehehe Na początku szło jak burza ale teraz kasa się skończyła, święta idą i widzę że się sporo przeciągnie :(
ojjj doskonale rozumiem, mam identycznie - wszedzie pościągane drzwi , oprócz zewnętrznych ;) a lista wydatków ciągle rośnie - nowa wykładzina do pokoju dziecka,, rolety, progi... nie kończąca sie opowieść :/

reklama
Dzien dobry :) czekam na wizyte do endokrynologa zeby obejrzal moje wyniki badan :) i do pracy :) a mam takiegooo lenia. Pol nocy nie spalam mialam jakies hmmm wzdecia w brzuchu az sie zastanawialam czy to nie Maluch i tak sie nakrecilam ze to moze byc to ze jak wstalam na siku o 1 to do 3 nie spalam [emoji12]

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry