reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja w poprzedniej ciazy pilam 2 kawy dziennie a teraz wcale bo ki wrecz nie smakuje [emoji14] raz na tydzien wypije cappucino... Za to wczesniej nie pilam herbaty a teraz pije non stop... Jak ta ciaza zmienia czlowieka [emoji14]
Fajek nigdy nie palilam nawet nie probowalam... Dla mnie to oblesne [emoji37] ale kazdy zyje swoim życiem i niech robi co chce ;)
Bol glowy tez nie daje mi zyc... Od kilku dni codziennie az cmi...

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Zyc bez herbaty[emoji33] nie potrafilabym... uwielbiam herbate i poje jej ze 3, 4 dzienne. Czarne lub owocowe.

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja nie piłam czarnej. Teraz raz na 2 dni wypije taką słabą. A co do owocowych to znów slyszłam opinnie, ze hibiskus jest nie wskazany a on jest prawie w każdej owocowej, ale nie dajmy się zwariować, wszystko w małej ilości nie zaszkodzi. Oprócz alkoholu !!

f2w3skjoapwrgv7j.png

Monya bezalkoholowe nie maja noc wspolnego z piwem [emoji14] a tak naprawde bez alko jest tylko radler warki ktory smakuje jak gazowany socczek bo np w lechu free jest alko... 0.02% bodajze ale jest

oar8s65gmlqg37sx.png

Kochane ja już po genetycznym,z dzieckiem w porządku ,ale nie wszystko wyszło dobrze ehh napisze więcej jak dojadę do domu... :(

reklama
Do góry