reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

rozumiem, przykro mi, że tak się czujesz.

A wiesz co jest w tym wszystkim najgłupsze? Że jak się będziesz za bardzo martwić tym, że Ci się okres spóźni, to z tego zmartwienia Ci się przesunie 😂🤦‍♀️

A jak Ty w ogóle jesteś teraz w cyklu? Który dc?
Tego się właśnie obawiam, że ze stresu mi się znów przesunie 🤣 i tak mam to już na styki bo biorą mnie w 2 dc na noc i w 3 dc mam mieć zabieg. Niby plamienia im nie przeszkadzają w tym. Więc 1 dzień przesunięcia i jestem w czarnej dupie.
Teraz jestem 7 dc ostatnia stymulacja ale już pierdole to bieganie na monitoringi. Idę tylko raz.

reklama
kurcze, tu tak nie za bardzo widać owulacje, faktycznie. A masz może w jakiejś innej aplikacji? Przepraszam, że jestem taka wybredna, ale w tej aplikacji mam wrażenie, że te wykresy są strasznie spłaszczone i ciężko mi je czytać 😂
Niestety nie mam innego, ale wydaje mi się, że to po prostu brak owulacji i dlatego jest taki płaski 😞

reklama
kurcze, tu tak nie za bardzo widać owulacje, faktycznie. A masz może w jakiejś innej aplikacji? Przepraszam, że jestem taka wybredna, ale w tej aplikacji mam wrażenie, że te wykresy są strasznie spłaszczone i ciężko mi je czytać 😂
One czytelniej wygladają po udostępnieniu.

Załączniki

• Screenshot_20230621_103902_OvuFriend.jpg
    Screenshot_20230621_103902_OvuFriend.jpg
    76,7 KB · Wyświetleń: 58
Do góry