koko.sanka
Fanka BB :)
Było tu dzisiaj o nogach w górze po. Trzymałam 20 minut i i tak wyleciało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mój ma fetysz wypadnietego z koszulki cycka xDTo u nas tak się nie da Mój chłop ma jakiś fetysz wody! Serio.
Hahahhaha cooNo mój ma fetysz wypadnietego z koszulki cycka xD
No on strasznie lubi jak cyc sam przypadkiem wychyli sie z koszulki. Wiec czasem zakladam takie koszulki zeby chetnie cycki wypadaly xDHahahhaha coo
Mój lubi jak są staniki, co tak cycki są ściśnięte ale nie powiem, ja też to lubięNo mój ma fetysz wypadnietego z koszulki cycka xD
Pamiętajmy, że nigdy nie mamy 100% pewności jak zachowalibyśmy się będąc na czyimś miejscu w czyjejś sytuacji. Często ludzie deklarują pewne rzeczy a doświadczając czegoś zachowują się zupelnie inaczej.Ja wrakiem juz bylam teraz juz jestem starą, zgorzknialą babą, która wszystko bierze na chłodno.
Nigdy nie powiedzialam inaczejPamiętajmy, że nigdy nie mamy 100% pewności jak zachowalibyśmy się będąc na czyimś miejscu w czyjejś sytuacji. Często ludzie deklarują pewne rzeczy a doświadczając czegoś zachowują się zupelnie inaczej.
No a moj wlasnie np podczas to woli jak am cos na sobie niż samą nagosc xD bylo to dla mnie szokiem jak byly jakies pierwsze razyMój lubi jak są staniki, co tak cycki są ściśnięte ale nie powiem, ja też to lubię
Podałby se rękę z moim XDNo a moj wlasnie np podczas to woli jak am cos na sobie niż samą nagosc xD bylo to dla mnie szokiem jak byly jakies pierwsze razy
My leżymy, ale tez gadamy. Na co przyjdzie ochota. Seksu w wannie nie bylo, raczej juz po wyjsciu xDJa też lubię z chłopem poleżeć w wannie ale właśnie głównie dlatego że nie bierzemy tam telefonów i w końcu można normalnie pogadać . Za to on nie do końca to lubi bo mówi że w wodzie którą ja toleruje on by zaparzył herbatę