reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

reklama
Ja wrakiem juz bylam :) teraz juz jestem starą, zgorzknialą babą, która wszystko bierze na chłodno.
Pamiętajmy, że nigdy nie mamy 100% pewności jak zachowalibyśmy się będąc na czyimś miejscu w czyjejś sytuacji. Często ludzie deklarują pewne rzeczy a doświadczając czegoś zachowują się zupelnie inaczej.

reklama
Ja też lubię z chłopem poleżeć w wannie ale właśnie głównie dlatego że nie bierzemy tam telefonów i w końcu można normalnie pogadać . Za to on nie do końca to lubi bo mówi że w wodzie którą ja toleruje on by zaparzył herbatę 😜
My leżymy, ale tez gadamy. Na co przyjdzie ochota. Seksu w wannie nie bylo, raczej juz po wyjsciu xD

Do góry