reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

A jak tam brat zareagował? Rozmawiacie ze sobą od serducha?? On pewnie już też niejednokrotnie w ciągu tych 6 lat porzucił nadzieję.
wiesz co, to akurat drugi brat :) oni starali się tak jakoś 2 lata. Nie wiem jakie mieli problemy, ale napewno z damskiej strony.
Gadaliśmy ze sobą od serca, bo akurat z tym bratem mam bardzi szczególną więź. Oni z żoną ogólnie są bardzo wierzący, więc mówił, ze po prostu poszli w duchowość i to im pomogło przetrwać niepowodzenia.
No ale ja nie jestem tak uduchowiona i niestety nie jest to dla mnie sposób.

reklama
Stara🥰 to będzie CIONSZ🥰
No to oby u nas obu szczęśliwie 3.07 wysikały się 2 kreseczki jak u naszych koleżanek z ostatnich dni 😍😍😍😍
Oj… najszybciej zatestuje 12 dpo, to 6.07…oby nam sie udalo:)))))

Nie lubię też takich wizyt gdzie goście nie potrafią pójść do domu o cywilizowanej godzinie
Oooh mam takich znajomych lubie ich fest…. Ale oni siedzą do rana. Nawet jak mielismy noworodka i zapraszalismy znajomych to wszyscy wychodzili a oni siedza i siedza. Czasem ich nawet nie zapraszamy bo siedza dlugo….

reklama
Gratulacje dla @AnnMar88 @Staaraaczkaa25 @Kotciara @Sylwia 7 ♹ 🕖 ! :)

Ja jutro już wracam do pracy, a taaaak mi się nie chce.... Dobrze, że za miesiąc urlop mam ;) Powiem Wam, że są i dobre strony pobytu w szpitalu, b schudłam 4 kg. Wprawdzie przy mojej wadze to jest kropla w morzu, ale to dobry początek. Do tego byłam u endokrynologa i dał mi metforminę na IO (niedawno zdiagnozowana), więc liczę, że może pójdzie jakoś do przodu.

Do góry