reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Noo w pizde dostał, strzał w szczeke i schodzisz😂😂😂 ja lubie ogladac ksw, mma. Trenowalam kiedys boks😎
Ja tego nie ogarniam... Obejrzałam, bo mój chłop mnie zmusił. Całe te 4 czy 5 minut robił sobie bekę, że to jedyny program gdzie faceci cały czas się przytulają, ale nie kończy się to ślubem 😂

reklama
Noo w pizde dostał, strzał w szczeke i schodzisz😂😂😂 ja lubie ogladac ksw, mma. Trenowalam kiedys boks😎
mój mąż i siostrowa trenują, mąż to w sumie też trenerem jest, próbuje mnie namawiać na sztuki walki, ale dla mnie to jakiś kosmos, jak mu trzymam tarcze to płaczę 😂

Powiem ci, że ja sobie nie wyobrażam jazdy w ruchu lewostronnym. Nie jestem najgorszym kierowcą, chociaż nie jestem fanką jazdy po mieście, szczególnie po Krakowie, gdzie muszę uważać jednocześnie na samochody, rowerzystów, ludzi, tramwaje, gołębie i ciul wie co. 🤡 Ale jazdy w Anglii bym się nigdy nie podjęła 😂
A ja odwrotnie. Praktycznie całe moje doświadczenie jako kierowcy nabyłam w ruchu lewostronnym. W Polsce jeździłam tylko na motocyklu, a to trochę inna bajka. Jestem w PL juž 3 tygodnie i dalej się łapię za głowę czemu ktoś jedzie na czołówkę, wjeżdża nie na ten pas po skręcie i wbija na rondo pod prąd 🤦🏼‍♀️😂 Nie mogę sobie tego w głowie przestawić, a strasznie brakuje mi jeżdżenia samochodem.

Ja tego nie ogarniam... Obejrzałam, bo mój chłop mnie zmusił. Całe te 4 czy 5 minut robił sobie bekę, że to jedyny program gdzie faceci cały czas się przytulają, ale nie kończy się to ślubem 😂
Trzeba to lubiec, typowo meski sport🤷‍♀️ ale Ty mozesz popatrzec na formy chlopakow😂
Strach z Tobą zadzierać 😲😎
Szacun!🙂
Ee to bylo kiedys, boks, mma, służba wojskowa i takie tam. Robiłam 30 pompek meskich, bylam z siebie w **** dumna 😎😎😎 a teraz PoChP, rozedma, zatoki.. zdrowie klękło…
mój mąż i siostrowa trenują, mąż to w sumie też trenerem jest, próbuje mnie namawiać na sztuki walki, ale dla mnie to jakiś kosmos, jak mu trzymam tarcze to płaczę 😂
To jest fajny sposób na odstresowanie, wyłączasz sie na treningu i skupiasz na tym aby nie dostac w pysk 😂😂😂 i jeszcze samemu komus przyłożyć:)

Trzeba to lubiec, typowo meski sport🤷‍♀️ ale Ty mozesz popatrzec na formy chlopakow😂

Ee to bylo kiedys, boks, mma, służba wojskowa i takie tam. Robiłam 30 pompek meskich, bylam z siebie w **** dumna 😎😎😎 a teraz PoChP, rozedma, zatoki.. zdrowie klękło…

To jest fajny sposób na odstresowanie, wyłączasz sie na treningu i skupiasz na tym aby nie dostac w pysk 😂😂😂 i jeszcze samemu komus przyłożyć:)
no nie wiem, ja się wtedy właśnie stresuje bardzo 😂

reklama
Do góry