reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe kreski ❤️

Noo w pizde dostał, strzał w szczeke i schodzisz😂😂😂 ja lubie ogladac ksw, mma. Trenowalam kiedys boks😎
Ja tego nie ogarniam... Obejrzałam, bo mój chłop mnie zmusił. Całe te 4 czy 5 minut robił sobie bekę, że to jedyny program gdzie faceci cały czas się przytulają, ale nie kończy się to ślubem 😂

reklama
Noo w pizde dostał, strzał w szczeke i schodzisz😂😂😂 ja lubie ogladac ksw, mma. Trenowalam kiedys boks😎
mój mąż i siostrowa trenują, mąż to w sumie też trenerem jest, próbuje mnie namawiać na sztuki walki, ale dla mnie to jakiś kosmos, jak mu trzymam tarcze to płaczę 😂

Powiem ci, że ja sobie nie wyobrażam jazdy w ruchu lewostronnym. Nie jestem najgorszym kierowcą, chociaż nie jestem fanką jazdy po mieście, szczególnie po Krakowie, gdzie muszę uważać jednocześnie na samochody, rowerzystów, ludzi, tramwaje, gołębie i ciul wie co. 🤡 Ale jazdy w Anglii bym się nigdy nie podjęła 😂
A ja odwrotnie. Praktycznie całe moje doświadczenie jako kierowcy nabyłam w ruchu lewostronnym. W Polsce jeździłam tylko na motocyklu, a to trochę inna bajka. Jestem w PL juž 3 tygodnie i dalej się łapię za głowę czemu ktoś jedzie na czołówkę, wjeżdża nie na ten pas po skręcie i wbija na rondo pod prąd 🤦🏼‍♀️😂 Nie mogę sobie tego w głowie przestawić, a strasznie brakuje mi jeżdżenia samochodem.

Ja tego nie ogarniam... Obejrzałam, bo mój chłop mnie zmusił. Całe te 4 czy 5 minut robił sobie bekę, że to jedyny program gdzie faceci cały czas się przytulają, ale nie kończy się to ślubem 😂
Trzeba to lubiec, typowo meski sport🤷‍♀️ ale Ty mozesz popatrzec na formy chlopakow😂
Strach z Tobą zadzierać 😲😎
Szacun!🙂
Ee to bylo kiedys, boks, mma, służba wojskowa i takie tam. Robiłam 30 pompek meskich, bylam z siebie w **** dumna 😎😎😎 a teraz PoChP, rozedma, zatoki.. zdrowie klękło…
mój mąż i siostrowa trenują, mąż to w sumie też trenerem jest, próbuje mnie namawiać na sztuki walki, ale dla mnie to jakiś kosmos, jak mu trzymam tarcze to płaczę 😂
To jest fajny sposób na odstresowanie, wyłączasz sie na treningu i skupiasz na tym aby nie dostac w pysk 😂😂😂 i jeszcze samemu komus przyłożyć:)

Trzeba to lubiec, typowo meski sport🤷‍♀️ ale Ty mozesz popatrzec na formy chlopakow😂

Ee to bylo kiedys, boks, mma, służba wojskowa i takie tam. Robiłam 30 pompek meskich, bylam z siebie w **** dumna 😎😎😎 a teraz PoChP, rozedma, zatoki.. zdrowie klękło…

To jest fajny sposób na odstresowanie, wyłączasz sie na treningu i skupiasz na tym aby nie dostac w pysk 😂😂😂 i jeszcze samemu komus przyłożyć:)
no nie wiem, ja się wtedy właśnie stresuje bardzo 😂

reklama
Do góry