reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

uwaga niebezpieczenstwo!!!!!

Hej moja córka też pije mleko krowie sąsiadka ma krowy i codziennie biorę od niej świeżutkie, uważam że wszystko co jest nieznanego pochodzenia zawsze będzie nas niepokoić, tyle się słyszało o ptasiej grypie moja córka pierwsze miesiące-pierwsze mięso to było ,z gołębi,rosołek i jest zdrowa jak rydz!
maarta ma racje ja też jak byłam mała piłam mleczko prosto od krowy i żyje.kumpela daje swoim dzieciaczką mleko od kozy....ja nie wiem o jakim mleku jest ten artykuł? a dwa nie pijemy tego mleka w niewiadomych ilościach-teraz za nim nie przepadam ale jestem w ciąży więc pije-dla mocnych kości!:happy:

reklama
Do góry