reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

podnoszę wątek;-)
dzisiaj idę z kumpelkami na przepyszne naleśniki, chociaż przed 23 muszę być w domu to i tak się cieszę:-p
ps. 23 nie że mam karę, tylko chłop do pracy wychodzi;-)

reklama
Bedytka, i jak tam udal sie wypadzik z dziewczynami? Dobre byly nalesniczki? :-) Mam nadzieje, ze sie super bawilas :tak:

Bedyta, i jak wypad z dziewczynami?

Ja ide z kolei do fryzjera we wtorek i bede sie obcinac, farbowac i chyba tez pasemkowac :-)

byłyśmy w komplecie:-) 7 sztuk:-p super było, naleśniki przepyszne kawki i koktajle też:-) uśmiałyśmy się i pogadały, bo w pracy teraz nie ma warunków;-)
karoo fryzjer super sprawa, tylko nie z moimi włosami, no chyba że sobie strzelę pasemka na te 4 cm:-D

Jasne,jasne rozrywać sie dziewczyny:tak::tak::-D

Karoo zapowiada się niezłe posiedzenie na fotelu fryzjerskim. czekamy na foty po wizycie.
Bedyta mmmmmmmmmmmmniammmmmmmm ale narobiłaś smaka. Musze tez chyba zebrać jakąś załogę funfelek i zrobić sobie jakiś wypadzik.

Z moich ostatnich reklaksików to jak wspominałam byl to wypad z koleżanką do SPA miesiac temu. Zafundowałyśmy sobie masaż, peeling całego ciała a następnie maskę czekoladową na całe ciało po czym owinięta w folii lezałam w kapsule w temp.40st a na koniec prysznice o różnej regulacji vichy. Było super . Aż moj maż stwierdził, ze jestem jaś gładsza:-D.......czyli wynika z tego że częściej musi mi fundowac takie wypady:-D

Bedytka, super, ze wypadzik z dziewczynami sie udal!:tak: A tymi nalesnikami to mi niezlego smaka narobilas :-):tak:

Karoo, nie ma to jak wizyta u fryzjera, odrazu kobieta czuje sie lepiej :tak: Po wizycie czekamy na foteczki :tak::-)

Dzustta, musialo byc kapialnie byc tak wymasowana, wypeelingowana i nasmarowana czekolada :-D:tak::-DOby wiecej takich wizyt :tak:

bedytka- naleśniki mniaam:tak::tak::tak:

karoo
- udanej wizyty u fryzjera:tak:

dzustta
- wow:szok: musiało być super:tak:

ja w środę kolejny raz spotykam sie z warszawskimi wrześniówkami- w planach obiadek z streecie, deser w grycanie i zakupy:-):-)

reklama
Do góry