W sobote wybieram sie z bratowa (tylko my dwie) na jakies drinki i kolacje, bo miala wlasnie urodziny i chce ja gdzies zabrac. A z drugiej strony mam swietna wymowke zeby wyjsc bez Pata i F. Poprostu babski wieczor. Juz sie nie moge doczekac.
reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
W sobote wybieram sie z bratowa (tylko my dwie) na jakies drinki i kolacje, bo miala wlasnie urodziny i chce ja gdzies zabrac. A z drugiej strony mam swietna wymowke zeby wyjsc bez Pata i F. Poprostu babski wieczor. Juz sie nie moge doczekac.
Uwielbiam takie babskie wieczory Na pewno bedziecie sie swietnie bawic! Udanej imprezki, pysznej kolacyjki i wysmienitych drineczkow zycze! :-)
Mam nadzieje ze sobie dadza rade. W sumie sie mocno nie martwie, wrecz mam nadzieje ze Pat pokaze troche rozki zeby F. zobaczyl ze to nie jest bulka z maslem. Z drugiej strony wyjezdzam wieczorem wiec mlody zaraz bedzie szedl spac, a i chyba zostaje na noc wiec dopiero rano F zobaczy jak to z dzidziusiem jest.
redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
Wama, szalej szalej, chocby ze dwa dni!
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Wama, i jak impreza z bratowa sie udala? F. dal sobie rade z Patem? Czekamy na relacje :-)
Wama, i jak impreza z bratowa sie udala? F. dal sobie rade z Patem? Czekamy na relacje :-)
no własnie wama, jak tam po imprezce???
reklama
Na imprezce byl milo. W sumie to poszlysmy sobie na kolacje a potem na drinka do pubu. Mocno sie nie napilam bo bylam samochodem, ale i tak bylo fajnie. Sobie odpoczelam. A F. dal sobie rade z F. nawet lepiej niz sie spodziewalam wiec, teraz moze zaczne wychodzic czesciej . Fajnie jest sie tak wyrwac z domu i na chwilke zapomniec ze jest sie mama i ma sie mnostwo rzeczy na glowie.
Podziel się: