reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

tiaaaaaaaaa popiszcie jeszcze o spa, książkach i innych atrakcjach:crazy:

ja zaraz rwę po szpachelki do reala bo własnie chłop mnie uświadomił ze nic innego nas nie czeka w najbliższy weekend jak tylko drapanie ścian...SUPER:angry::angry::angry:

reklama
Bedytka, Karoo, Chmielewskiej nie czytalam ani jednej ksiazki :sorry:ale skoro polecacie :tak::-) Ale jaki typ ksiazek pisze? Thrillery? Psychologiczne?
Bo ja akurat jestem fanka thrillerow psychologicznych albo takich ksiazek obyczajowych z watkiem kryminalnym ;-):-) Cos wlasnie jak Alex Kava, Tess Gerittsen czy Joy Fielding :tak:

Domiska, polecam Resort Spa w hotelu Klimczok **** :tak: Naprawde swietny i tez ekskluzywnie (chociaz zapewnie nie az tak jak u Was :sorry:), no i blizej niz do Warszawy...albo Colorado :-p:-D;-)

Dzustta, udanego weekendu, bo widze, ze szykuja sie Wam wyjscia :tak::-) Daj znac po jak sie Matyli podobalo, no i jak impreza sie udala :tak::-)

A ja jutro ide z kolezanka na andrzejki w stylu Elvisa ;-):-D Tzn. nie bedziemy sie za Elvisa przebierac, ale muzyka taka z lat 50,60,70 :tak::-)wiec moze byc fajnie.

Bedytka, Karoo, Chmielewskiej nie czytalam ani jednej ksiazki :sorry:ale skoro polecacie :tak::-) Ale jaki typ ksiazek pisze? Thrillery? Psychologiczne?
Bo ja akurat jestem fanka thrillerow psychologicznych albo takich ksiazek obyczajowych z watkiem kryminalnym ;-):-) Cos wlasnie jak Alex Kava, Tess Gerittsen czy Joy Fielding :tak:
Trudno powiedziec, zeby Chmielewska miala ksiazki typu thriller psychologiczny, bardziej obyczajowo - komediowe z watkiem detektywistycznym i zazwyczaj (choc nie wszystkie) sa pisane jakby byly autobiograficzne. Generalnie nie glupie ale szalone i do smiechu - na pewno na rozluznienie i poprawe nastroju :-)

Dzieki dziewczyny ;-):-) Wypije Wasze zdrowko :-):-D

Pewnie najpierw obejrzymy final Mam talent, a pozniej wybedziemy - Sara bedzie juz smacznie spac, mamusia moja z nia zostanie, wiec noc andrzejkowa jest nasza ;-):-D;-)

Karoo, skoro tak zachwalacie z Bedytka to musze jakas ksiazke Chmielewskiej wypozyczyc :tak::-)

Domiska, www.klimczok.pl :tak::-):tak:

u Chmielewskiej podoba mi się właśnie to co napisała karoo, a wątek kryminalny to jest w każdej jej książce...
sandra udanej zabawy!!
ja się wczoraj wybawiłam:-D to dzisiaj w domu siedzę:-p

my dzis z Szantuska bylysmy na imprezce :D urodzinowej synka naszej kolezanki zreszta spoznione ale tez 2 latka :D
Bylo swietnie! sporo zabawy dla dzieci i hihi dla doroslych tez i muzyki nawet i pysznego jedzonka i w ogole :)))

Domiska, uwielbiam takie imprezki, na ktore mozna isc z dzieciaczkiem, dzieci sie wybawia, a my mamusie wygadamy i poplotkujemy :tak::-D:tak:

Bedytka, Karoo, no i bylam dzisiaj w bibliotece i zapomnialam o Chmielewskiej :sorry: ale nastepnym razem wypozycze. Za to mam 5 roznych ksiazek m.in. 2 nowe Koontza - tez go bardzo lubie :tak::-)

A w sobote poszalalysmy, ze hej :-p:-D W domu bylam po 4:00 :-p wiec wczoraj troche umieralam, na szczescie Sara dala mi pospac do 9:30 :tak::-) Kochane i wyrozumiale to moje dziecko ;-)

reklama
uo ja pamietam j pochlanialam wszystkie ksiazki Koontza w szkole sredniej :D tu jeszcze chyb z 2 latka temu przeczytalam jedna "Velocity"

ja teraz czytam Duma Key - Stephena Kinga.. nie wiem nawet jk sie nazywa po polsku :/ ale zapowiada sie bardzo fajnie :D

Do góry