reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

tiaaaaaaaaa popiszcie jeszcze o spa, książkach i innych atrakcjach:crazy:

ja zaraz rwę po szpachelki do reala bo własnie chłop mnie uświadomił ze nic innego nas nie czeka w najbliższy weekend jak tylko drapanie ścian...SUPER:angry::angry::angry:

reklama
Bedytka, Karoo, Chmielewskiej nie czytalam ani jednej ksiazki :sorry:ale skoro polecacie :tak::-) Ale jaki typ ksiazek pisze? Thrillery? Psychologiczne?
Bo ja akurat jestem fanka thrillerow psychologicznych albo takich ksiazek obyczajowych z watkiem kryminalnym ;-):-) Cos wlasnie jak Alex Kava, Tess Gerittsen czy Joy Fielding :tak:

Domiska, polecam Resort Spa w hotelu Klimczok **** :tak: Naprawde swietny i tez ekskluzywnie (chociaz zapewnie nie az tak jak u Was :sorry:), no i blizej niz do Warszawy...albo Colorado :-p:-D;-)

Dzustta, udanego weekendu, bo widze, ze szykuja sie Wam wyjscia :tak::-) Daj znac po jak sie Matyli podobalo, no i jak impreza sie udala :tak::-)

A ja jutro ide z kolezanka na andrzejki w stylu Elvisa ;-):-D Tzn. nie bedziemy sie za Elvisa przebierac, ale muzyka taka z lat 50,60,70 :tak::-)wiec moze byc fajnie.

Bedytka, Karoo, Chmielewskiej nie czytalam ani jednej ksiazki :sorry:ale skoro polecacie :tak::-) Ale jaki typ ksiazek pisze? Thrillery? Psychologiczne?
Bo ja akurat jestem fanka thrillerow psychologicznych albo takich ksiazek obyczajowych z watkiem kryminalnym ;-):-) Cos wlasnie jak Alex Kava, Tess Gerittsen czy Joy Fielding :tak:
Trudno powiedziec, zeby Chmielewska miala ksiazki typu thriller psychologiczny, bardziej obyczajowo - komediowe z watkiem detektywistycznym i zazwyczaj (choc nie wszystkie) sa pisane jakby byly autobiograficzne. Generalnie nie glupie ale szalone i do smiechu - na pewno na rozluznienie i poprawe nastroju :-)

Dzieki dziewczyny ;-):-) Wypije Wasze zdrowko :-):-D

Pewnie najpierw obejrzymy final Mam talent, a pozniej wybedziemy - Sara bedzie juz smacznie spac, mamusia moja z nia zostanie, wiec noc andrzejkowa jest nasza ;-):-D;-)

Karoo, skoro tak zachwalacie z Bedytka to musze jakas ksiazke Chmielewskiej wypozyczyc :tak::-)

Domiska, www.klimczok.pl :tak::-):tak:

u Chmielewskiej podoba mi się właśnie to co napisała karoo, a wątek kryminalny to jest w każdej jej książce...
sandra udanej zabawy!!
ja się wczoraj wybawiłam:-D to dzisiaj w domu siedzę:-p

my dzis z Szantuska bylysmy na imprezce :D urodzinowej synka naszej kolezanki zreszta spoznione ale tez 2 latka :D
Bylo swietnie! sporo zabawy dla dzieci i hihi dla doroslych tez i muzyki nawet i pysznego jedzonka i w ogole :)))

Domiska, uwielbiam takie imprezki, na ktore mozna isc z dzieciaczkiem, dzieci sie wybawia, a my mamusie wygadamy i poplotkujemy :tak::-D:tak:

Bedytka, Karoo, no i bylam dzisiaj w bibliotece i zapomnialam o Chmielewskiej :sorry: ale nastepnym razem wypozycze. Za to mam 5 roznych ksiazek m.in. 2 nowe Koontza - tez go bardzo lubie :tak::-)

A w sobote poszalalysmy, ze hej :-p:-D W domu bylam po 4:00 :-p wiec wczoraj troche umieralam, na szczescie Sara dala mi pospac do 9:30 :tak::-) Kochane i wyrozumiale to moje dziecko ;-)

reklama
uo ja pamietam j pochlanialam wszystkie ksiazki Koontza w szkole sredniej :D tu jeszcze chyb z 2 latka temu przeczytalam jedna "Velocity"

ja teraz czytam Duma Key - Stephena Kinga.. nie wiem nawet jk sie nazywa po polsku :/ ale zapowiada sie bardzo fajnie :D

Do góry