reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

a mnie Koontz trochę denerwuje:dry: ale kilka jego książek przeczytałam:-p
Stephen King jest nie do pobicia, każda jego książka to pewniak:tak:

reklama
co do ksiązek to rzadko je czytam ale Kinga owszem również polecam:)....pamietam jak jako nastolatka przeczytałam "Nocną Zmianę" Kinga i po rozdziale "czarny lud" ktory wychodził z szaf i zabierał maleńkie dzieci , miałam nie malego stracha, ze przez kilka ladnych miesięcy siedząc sama w domu albo kładąc się spac rzadna szafa w zasięgu mojego wzroku nie mogla być ani otwarta ni uchylona :-):-)

A z relaksu to w sobotę pojechaliśmy z małą do parku wodnego, w drodze powrotnej wstąpilismy do Baby maxxu i mała wybrała sobie zabawki:rofl2: (chciała wynieść cały sklep) a prawdziwy relaks to był popołudniu bo wtedy to zostawiliśmy małą mamie i pojjechaliśmy do miasta do restauracji meksykańskiej:-p...pychotka:tak:

Dzustta, w koncu chwila relaksu tylko dla Ciebie :tak: Super, ze udalo sie Wam wyrwac gdzies tylko we dwoje :tak::-)

Bedytka, Domiska, Dzustta ;-):-) Co do Kinga to ja nie przepadam, ale Misery i Lśnienie swietne - zarowno w formie ksiazkowej, jak i filmowej :tak::-)

ja tez nie jetsem wielka maniczka Kinga ale Duma Key jest nieco inna niz pozostale ksiazki - wiec spodoba sie :D

dzussta no no weekend naprawde wydaje sie ze sie udal suuuuuuper :D

reklama
Do góry