reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

. Fajnie jest sie tak wyrwac z domu i na chwilke zapomniec ze jest sie mama i ma sie mnostwo rzeczy na glowie.

święta racja!!!
miło jest od czasu do czasu wyjść gdzieś, wypić, pogadać (nie tylko o pieluchach i zabawkach edukacyjnych:-p)

obyśmy wszystkie jak najczęściej miały ku temu okazję:tak::tak:

i super,że F. się spisał

reklama
dzisiaj pierwszy raz od.... nie pamiętam kiedy... spędziłam wieczór z koleżankami, dzieci zawiozłam do mamy (przy okazji dostałam gołąbki na jutrzejszy obiad;-)) i pojechałam do knajpy na kawkę i pyszne naleśniki, przez dwie godziny byłam w innym świecie:-p, jak przyjechałam odebrać dzieci to Alka od razu całuski na pożegnanie rozdawała, to się nazywa udany wieczór, ja zadowolona, dzieci zadowolone, dziadkowie zadowoleni:-):-):-)
BB nadrobię jutro:-p

Bedytka, super, ze udalo Ci sie wyrwac do knajpy z kolezankami :tak::-) Kazdemu potrzebne sa takie odskocznie :tak:Oby wiecej takich wyjsc - wszyscy na tym skorzystacie ;-):-) (czyt. gołąbki :-D)

oj taaak wypad z kumpelami to swietna sprawa! :D:D

i my sie planujemy wybrac do jakiejs knajpki.. a mamy tu bardzo fajne miejsce upatrzone Pub w starym angielskim stylu - albo nasz hotelowy bar.. miejsce KLASA mmm :D

no i w koncuuuu bylam u fryzjera :D iiiiii wybieram sie do SPA.. juz mam oplacone (dzieki mezusiowi) teraz tylko musze wybrac dzionek odpowiedni na to.. masaz sauna arometrapia itd mmmm :D

Domiska, super z tym SPA! :tak: A mezus to Ci tak bez okazji taki prezencik sprawil? :-)

My mamy tutaj super resort SPA i wybieram sie tam juz od 2 lat i wybrac nie moge :-p

bedytko- a czemu tak rzadko wychodzisz z domku?? częściej trzeba, częściej:-p:tak:

domiska
- ja tez wybieram sie do spa... mój P. na dzień kobiet fundną mi tę przyjemność:tak::tak: tylko tez jeszcze terminu nie wybrałam... ale jeszcze zdążę:-)

A ja wlasnie wrocilam z piwka z kolezanka, zona przyjaciela P.:tak: Obrobilysmy tylki naszym chlopom:-p, pogadalysmy troche o dzieciach (ale nie za duzo:-p), pomarzylysmy o szybkiej wiosnie i tak minely 3 godzinki, ech...:sorry2: Wypad zupelnie spontaniczny, P. troche marudzil, ale spisal sie na medal:tak: Co prawda wydzwanial do mnie co chwile, ale sam wykapal pszczole, poczytal jej ksiazeczki, nakarmil i ululal:tak: A ja sie troche nabzdryngolilam:-p dobrze, ze pszczola dopiero kolo 5 je z cyca;-) Oj,fajne sa takie wypadziki bez "inwentarza":-p;-):-D

sandro i ewo :D moze na to SPA keidys hihi wybierzemy wspolny dzien;) niby z dala od siebie ale jednak "razem"! :D:D
SPa to super sprawa achhh :D
a maz tak faktycznie bez okazji ihihi:D czasami na cos sie przydaje hihi

dominique eh no faktycznie troche nieciekawie ze Ci mezus marudzi i tak wydzwania .. ale moze kiedys przestanie?:D no i dobrze ze sie zajal coreczka! :))
u nas na szczescie nie ma marudzenia nawet najmniejszego i mezus nie wydzwania :) no i Szantusia nasza tez sie zawsze pieknie zajmuje :)

Domiska, to moze rzeczywiscie kiedys na trzy-cztery pojdziemy wszystkie do tego SPA :-D;-):-D

Dominique, super, ze sie troche rozerwalas :tak: Fajne sa takie spontaniczne wypadziki na piwko albo winko z kolezanka :tak::-) A P. spisal sie na medal, gratulacje! Widocznie czesciej powinnas wychodzic ;-):-)

reklama
dominique najważniejsze że wyszłaś, pierwsze koty za nami:-p
Domiska daj znać kiedy idziesz do SPA, będziemy wtedy z Tobą:-)

Do góry