reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

. Fajnie jest sie tak wyrwac z domu i na chwilke zapomniec ze jest sie mama i ma sie mnostwo rzeczy na glowie.

święta racja!!!
miło jest od czasu do czasu wyjść gdzieś, wypić, pogadać (nie tylko o pieluchach i zabawkach edukacyjnych:-p)

obyśmy wszystkie jak najczęściej miały ku temu okazję:tak::tak:

i super,że F. się spisał

reklama
dzisiaj pierwszy raz od.... nie pamiętam kiedy... spędziłam wieczór z koleżankami, dzieci zawiozłam do mamy (przy okazji dostałam gołąbki na jutrzejszy obiad;-)) i pojechałam do knajpy na kawkę i pyszne naleśniki, przez dwie godziny byłam w innym świecie:-p, jak przyjechałam odebrać dzieci to Alka od razu całuski na pożegnanie rozdawała, to się nazywa udany wieczór, ja zadowolona, dzieci zadowolone, dziadkowie zadowoleni:-):-):-)
BB nadrobię jutro:-p

Bedytka, super, ze udalo Ci sie wyrwac do knajpy z kolezankami :tak::-) Kazdemu potrzebne sa takie odskocznie :tak:Oby wiecej takich wyjsc - wszyscy na tym skorzystacie ;-):-) (czyt. gołąbki :-D)

oj taaak wypad z kumpelami to swietna sprawa! :D:D

i my sie planujemy wybrac do jakiejs knajpki.. a mamy tu bardzo fajne miejsce upatrzone Pub w starym angielskim stylu - albo nasz hotelowy bar.. miejsce KLASA mmm :D

no i w koncuuuu bylam u fryzjera :D iiiiii wybieram sie do SPA.. juz mam oplacone (dzieki mezusiowi) teraz tylko musze wybrac dzionek odpowiedni na to.. masaz sauna arometrapia itd mmmm :D

Domiska, super z tym SPA! :tak: A mezus to Ci tak bez okazji taki prezencik sprawil? :-)

My mamy tutaj super resort SPA i wybieram sie tam juz od 2 lat i wybrac nie moge :-p

bedytko- a czemu tak rzadko wychodzisz z domku?? częściej trzeba, częściej:-p:tak:

domiska
- ja tez wybieram sie do spa... mój P. na dzień kobiet fundną mi tę przyjemność:tak::tak: tylko tez jeszcze terminu nie wybrałam... ale jeszcze zdążę:-)

A ja wlasnie wrocilam z piwka z kolezanka, zona przyjaciela P.:tak: Obrobilysmy tylki naszym chlopom:-p, pogadalysmy troche o dzieciach (ale nie za duzo:-p), pomarzylysmy o szybkiej wiosnie i tak minely 3 godzinki, ech...:sorry2: Wypad zupelnie spontaniczny, P. troche marudzil, ale spisal sie na medal:tak: Co prawda wydzwanial do mnie co chwile, ale sam wykapal pszczole, poczytal jej ksiazeczki, nakarmil i ululal:tak: A ja sie troche nabzdryngolilam:-p dobrze, ze pszczola dopiero kolo 5 je z cyca;-) Oj,fajne sa takie wypadziki bez "inwentarza":-p;-):-D

sandro i ewo :D moze na to SPA keidys hihi wybierzemy wspolny dzien;) niby z dala od siebie ale jednak "razem"! :D:D
SPa to super sprawa achhh :D
a maz tak faktycznie bez okazji ihihi:D czasami na cos sie przydaje hihi

dominique eh no faktycznie troche nieciekawie ze Ci mezus marudzi i tak wydzwania .. ale moze kiedys przestanie?:D no i dobrze ze sie zajal coreczka! :))
u nas na szczescie nie ma marudzenia nawet najmniejszego i mezus nie wydzwania :) no i Szantusia nasza tez sie zawsze pieknie zajmuje :)

Domiska, to moze rzeczywiscie kiedys na trzy-cztery pojdziemy wszystkie do tego SPA :-D;-):-D

Dominique, super, ze sie troche rozerwalas :tak: Fajne sa takie spontaniczne wypadziki na piwko albo winko z kolezanka :tak::-) A P. spisal sie na medal, gratulacje! Widocznie czesciej powinnas wychodzic ;-):-)

reklama
dominique najważniejsze że wyszłaś, pierwsze koty za nami:-p
Domiska daj znać kiedy idziesz do SPA, będziemy wtedy z Tobą:-)

Do góry