reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Fajne? :-) O czym? :-)"ja zabijam..." Giorgio Faletti....
Domiska
Sierpniowa Mama'06
oo bedytko opowiadaj o czym ta kniga )
ja tak sie zabieram za czytanie i zabieram i zabrac ostatnio nie moge - wstyd
ale za to sie zrelaksowalam w SPA ostatniej niedzieli posiedzialam kilka godzin - mezus zafundowal deep masaz posiedzialam w roznych saunach aromaterpeuttycznych pomieszczeniach i wrocilam do domciu
ja tak sie zabieram za czytanie i zabieram i zabrac ostatnio nie moge - wstyd
ale za to sie zrelaksowalam w SPA ostatniej niedzieli posiedzialam kilka godzin - mezus zafundowal deep masaz posiedzialam w roznych saunach aromaterpeuttycznych pomieszczeniach i wrocilam do domciu
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ja do SPA to sie chyba niegdy nie wybiore a u nas w co drugim hotelu mamy takie resorty spa ale tak to jest jak sie ma wszystko pod nosem ;-)
Bedytko, musze sprawdzic u nas w bibliotece czy maja cos tego autora :-)
Ja juz przeczytalam moje dwie nowe ksiazki Tess Gerittsen, wiec czas kupic nowa ;-)
Bedytko, musze sprawdzic u nas w bibliotece czy maja cos tego autora :-)
Ja juz przeczytalam moje dwie nowe ksiazki Tess Gerittsen, wiec czas kupic nowa ;-)
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Bedytka, Chmielewska - popieram, fantastyczne ksiazki, zwlaszcza starsze, bo te nowsze to juz srednie.
Sandra, jesli nie czytalas, to ja polecam Lesia, Cale zdanie nieboszczyka, Wszystko czerwone, Krokodyla z kraju Karoliny, Klin, Wszyscy jestesmy podejrzani, Dzikie bialko (druga czesc Lesia - srednia, ale tez smieszna), Upiorny legat, Studnie przodkow - dla mnie to najlepsze powiesci Chmielewskiej, ale inne tez sa swietne - dla mlodziezy super sa Nawiedzony dom i Skarby - chociaz bez znaczenia, ze dla mlodziezy, zawsze z przyjemnoscia czytam :-)
Sandra, jesli nie czytalas, to ja polecam Lesia, Cale zdanie nieboszczyka, Wszystko czerwone, Krokodyla z kraju Karoliny, Klin, Wszyscy jestesmy podejrzani, Dzikie bialko (druga czesc Lesia - srednia, ale tez smieszna), Upiorny legat, Studnie przodkow - dla mnie to najlepsze powiesci Chmielewskiej, ale inne tez sa swietne - dla mlodziezy super sa Nawiedzony dom i Skarby - chociaz bez znaczenia, ze dla mlodziezy, zawsze z przyjemnoscia czytam :-)
Domiska
Sierpniowa Mama'06
a u nas w co drugim hotelu mamy takie resorty spa ale tak to jest jak sie ma wszystko pod nosem ;-)
to nasze SPA Sandrus to takie 5 gwiazdkowe 5 diamentowe bardzo ekskluzywne - chcialam znalesc takie wlasnie w polsce by mame zabrac ale hihi dojazd np do Wawy itd - chyba by ni bylo warto poczekam jak tu przyleca
dzustta
Mama sierpniowa'06
No tak, wy tu o przyjemnościach w SPA, dobrej książce...a ja mogę sie pochwalić wertowania stron mikroekonomii i próbie wbicia coś do tej łepetyny:-(
Ale w sobotę zaraz po kolokwium (to bedzie gdzies po 19tej) idziemy na imprezkę imieninkową do Andrzeja a w niedziele jedziemy z Matylą na zabawę mikołajkową do Teatru Lalek we Wrocławiu. Ma być przedstawienie dla dzieci,zabawa z prezentami i zjazd jakąś długą rurą....mam nadzieję że mala bedzie zadowolona.........................no, to tyle z mojego relaksu
Ale w sobotę zaraz po kolokwium (to bedzie gdzies po 19tej) idziemy na imprezkę imieninkową do Andrzeja a w niedziele jedziemy z Matylą na zabawę mikołajkową do Teatru Lalek we Wrocławiu. Ma być przedstawienie dla dzieci,zabawa z prezentami i zjazd jakąś długą rurą....mam nadzieję że mala bedzie zadowolona.........................no, to tyle z mojego relaksu
reklama
Podziel się: