reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

wczoraj tak się zapomniałam, że czytałam do 2:sorry2: "ja zabijam..." Giorgio Faletti....
a dzisiaj nie umiałam wstać na paznokcie:-p

reklama
oo bedytko opowiadaj o czym ta kniga :))

ja tak sie zabieram za czytanie i zabieram i zabrac ostatnio nie moge - wstyd ;)

ale za to sie zrelaksowalam w SPA ostatniej niedzieli :D posiedzialam kilka godzin - mezus zafundowal deep masaz :D posiedzialam w roznych saunach aromaterpeuttycznych pomieszczeniach i wrocilam do domciu :D

taki trochę kryminalny horror, mnie się super czytało, nie umiałam przestać:-p ale chętnie takie SPA bym zamieniła:-D:-D:-D

Ja do SPA to sie chyba niegdy nie wybiore :-p a u nas w co drugim hotelu mamy takie resorty spa :-p ale tak to jest jak sie ma wszystko pod nosem ;-):-p

Bedytko, musze sprawdzic u nas w bibliotece czy maja cos tego autora :tak::-)
Ja juz przeczytalam moje dwie nowe ksiazki Tess Gerittsen, wiec czas kupic nowa ;-):-D

sandra ten chłop chyba tylko jedną książkę napisał:-p
a Chmielewską lubisz? ja już czytam chyba z 10 jej książkę i każda mi się podobała:tak:

Bedytka, Chmielewska - popieram, fantastyczne ksiazki, zwlaszcza starsze, bo te nowsze to juz srednie.

Sandra, jesli nie czytalas, to ja polecam Lesia, Cale zdanie nieboszczyka, Wszystko czerwone, Krokodyla z kraju Karoliny, Klin, Wszyscy jestesmy podejrzani, Dzikie bialko (druga czesc Lesia - srednia, ale tez smieszna), Upiorny legat, Studnie przodkow - dla mnie to najlepsze powiesci Chmielewskiej, ale inne tez sa swietne - dla mlodziezy super sa Nawiedzony dom i Skarby - chociaz bez znaczenia, ze dla mlodziezy, zawsze z przyjemnoscia czytam :-)

No tak, wy tu o przyjemnościach w SPA, dobrej książce...a ja mogę sie pochwalić wertowania stron mikroekonomii i próbie wbicia coś do tej łepetyny:-(

Ale w sobotę zaraz po kolokwium (to bedzie gdzies po 19tej) idziemy na imprezkę imieninkową do Andrzeja:tak: a w niedziele jedziemy z Matylą na zabawę mikołajkową do Teatru Lalek we Wrocławiu. Ma być przedstawienie dla dzieci,zabawa z prezentami i zjazd jakąś długą rurą:confused:....mam nadzieję że mala bedzie zadowolona.........................no, to tyle z mojego relaksu:happy:

reklama
no najważniejsze, że gdzieś wychodzicie, ja to sobie chyba z dziećmi zrobię andrzejki, bo chłop mój na barbórkę wybywa:tak:

Do góry