reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

podnoszę wątek;-)
dzisiaj idę z kumpelkami na przepyszne naleśniki, chociaż przed 23 muszę być w domu to i tak się cieszę:-p
ps. 23 nie że mam karę, tylko chłop do pracy wychodzi;-)

reklama
Bedytka, i jak tam udal sie wypadzik z dziewczynami? Dobre byly nalesniczki? :-) Mam nadzieje, ze sie super bawilas :tak:

Bedyta, i jak wypad z dziewczynami?

Ja ide z kolei do fryzjera we wtorek i bede sie obcinac, farbowac i chyba tez pasemkowac :-)

byłyśmy w komplecie:-) 7 sztuk:-p super było, naleśniki przepyszne kawki i koktajle też:-) uśmiałyśmy się i pogadały, bo w pracy teraz nie ma warunków;-)
karoo fryzjer super sprawa, tylko nie z moimi włosami, no chyba że sobie strzelę pasemka na te 4 cm:-D

Jasne,jasne rozrywać sie dziewczyny:tak::tak::-D

Karoo zapowiada się niezłe posiedzenie na fotelu fryzjerskim. czekamy na foty po wizycie.
Bedyta mmmmmmmmmmmmniammmmmmmm ale narobiłaś smaka. Musze tez chyba zebrać jakąś załogę funfelek i zrobić sobie jakiś wypadzik.

Z moich ostatnich reklaksików to jak wspominałam byl to wypad z koleżanką do SPA miesiac temu. Zafundowałyśmy sobie masaż, peeling całego ciała a następnie maskę czekoladową na całe ciało po czym owinięta w folii lezałam w kapsule w temp.40st a na koniec prysznice o różnej regulacji vichy. Było super . Aż moj maż stwierdził, ze jestem jaś gładsza:-D.......czyli wynika z tego że częściej musi mi fundowac takie wypady:-D

Bedytka, super, ze wypadzik z dziewczynami sie udal!:tak: A tymi nalesnikami to mi niezlego smaka narobilas :-):tak:

Karoo, nie ma to jak wizyta u fryzjera, odrazu kobieta czuje sie lepiej :tak: Po wizycie czekamy na foteczki :tak::-)

Dzustta, musialo byc kapialnie byc tak wymasowana, wypeelingowana i nasmarowana czekolada :-D:tak::-DOby wiecej takich wizyt :tak:

bedytka- naleśniki mniaam:tak::tak::tak:

karoo
- udanej wizyty u fryzjera:tak:

dzustta
- wow:szok: musiało być super:tak:

ja w środę kolejny raz spotykam sie z warszawskimi wrześniówkami- w planach obiadek z streecie, deser w grycanie i zakupy:-):-)

reklama
Do góry