reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czas relaksu........zapominamy o maluchach;)

Bylam wczoraj sobie u fryzjera i nie powiem, zebym sie zrelaksowala, bo mialam ze soba Sare, ktora dostawala tam szalu :szok: Jak trzymalam ja na kolanach to chciala isc na podloge, jak siedziala na podlodze to wdrapywala mi sie na kolana. Sciagala suszarki, wyciagala walki, spinki itd. Jak jej zwracalam uwage, ze nie wolno to robila swoje pokazowki! :szok: Dobrze, ze to salon znajomych moich rodzicow, wiec nikt nam nie zwracal uwagi :-D Na szczescie kosmetyczka nie miala nikogo zapisanego na jedna godzine, wiec wziela Sare na spacer :tak: Wlosy wyszly fajnie. Mam duzo jasniejsze niz mialam i grzywke troche zmieniona, bo wczesniej mialam na bok, taka ukosna, ale wczoraj za cholere nie chciala sie trzymac, wiec mam teraz taka prosta, dosyc dluga. W sumie jestem zadowolona :-):tak:

reklama
Po roku czasu jutro wrewszcie wychodze na imprezke i choc wiem ze myslami bede w domu co sie dzieje z mala to nalezy mi sie jak cholera to......
za cierpienia lzy i za to ze w koncu czas myslec o wlasnej d......:tak::-D
wykapie mala poloze spac i mykam i niech "inni"sie dalej martwia znajoma mowi ze jak ona wychodzi to mala czuje i budzi sie czesciej heee wiec tatus sobie nie pospi:-D:-D:-D:-D:-D

pati tak trzymaj!! czas pokazać, że pępowina już dawno odcięta:tak: a o Misi i tak będziesz myśleć, obojętne z jakiego powodu wyjdziesz z domu, więc zero wyrzutów jutro i baw się świetnie!!

Pati nalezy Ci sie w 100% , baw sie wysmienicie a Misi na pewno źle nie bedzie jak bedzie czuła ze mama w dobrym nastroju:-)

Pati i jak się bawiłaś? mam nadzieję, że dobrze i że choć na chwilę udało Ci się zapomnieć o obowiązkach domowych :tak:

reklama
Do góry