MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Kochana a będą zakładali cewnik? Bo czytałam że samo założenie trwa plus minus 20 minutek.Wiecie ile ten zabieg trwa /?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana a będą zakładali cewnik? Bo czytałam że samo założenie trwa plus minus 20 minutek.Wiecie ile ten zabieg trwa /?
Właśnie to jutro mają mi robić chyba przez brzuch zakładac takie wiercidełko i tyleKochana a będą zakładali cewnik? Bo czytałam że samo założenie trwa plus minus 20 minutek.
Boję się z tego wszystkiego bardziej o te usypianie reszta po pikuś ale w głowie mi siedzi że się nie obudzęWłaśnie to jutro mają mi robić chyba przez brzuch zakładac takie wiercidełko i tyle
To są nasze irracjonalne lęki, nie poddawaj się. Zobaczysz, to wszystko wydarzy się szybko i będziesz musiała utrzymać poziom bycia zwartą i gotową do działaniaBoję się z tego wszystkiego bardziej o te usypianie reszta po pikuś ale w głowie mi siedzi że się nie obudzę
myślę że się obudzę jak będzie to zobaczymy strach jestOj Ty to byś chciała po prostu dłużej pospać? Nie,nie ma takiej opcji!!! Mamo, nie ma spania! Głowa do góry
Dziękuję za wsparcie 1/ zabieg w życiuOj Ty to byś chciała po prostu dłużej pospać? Nie,nie ma takiej opcji!!! Mamo, nie ma spania! Głowa do góry
Przeszłam rozmowę z lekarzem i to z 15 20 min trwa że nie ma takiej opcji żebym się nie obudziła . Obudzę się na sali odrazu i będzie wszystko dobrze jak byś poszła się przespać i jestem spokojna jutro z rana zabieg będzie dobrze musi byćStrach jest całkowicie normalny. W ogóle pobyt w szpitalu jest stresujący, co dopiero pierwsze zabiegi. Trzymamy kciuki, żeby wszystko poszło szybko i sprawnie. Nie poddawaj się złym myślom!
Przeszłam rozmowę z lekarzem i to z 15 20 min trwa że nie ma takiej opcji żebym się nie obudziła . Obudzę się na sali odrazu i będzie wszystko dobrze jak byś poszła się przespać i jestem spokojna jutro z rana zabieg będzie dobrze musi być