reklama
Purchawka
Mama Lolka :-)
[/FONT][/QUOTE]Zapomnialam dodac, ze dziecko moze nie robic kupki przez nawet 7 do 10 dni i jest to normalnym zjawiskiem o ile nie wymiotuje i nie goraczkujeWiem, ze brzmi to strasznie, ale kiedys moja Kasia nie robila kupki 4 dni, wiec zadzwonilismy do szpitala i pediatra nam o tym powiedzialNajsmiesniejsze wtedy bylo to, ze po tym telefonie mala zrobila do 5min kupke, ale bylismy szczesliwi:-)
Wiemy, wiemy, mój to raz na tydzień robił przez jakiś miesiąc Potem zaczął dostawać jabłko i robi codziennie
kopciuszek2107
Fanka BB :)
No i zrobiłam gęsty kleik i też nie zjadł
U nas tez ciezko mu to idziedzis zrobilam mu kaszke mleczno-ryzowa bananowa i zjadl lepiejalbo mu nie smakuje mleko Nan albo nie lubi kleiku
ola10
No i du.pa Alanek dzisiaj nawet nie tknął kleiku
nie wiem co się strało głodny był wszystko zrobiłam jak zawsze i nic płacz wykręcał się i denerwował no i dałam mu cycka
kurde a tak się cieszyłam że tak ładnie je z butli
w dzień próbowałam da mu mleko mod. i już wtedy miał nerwy więc pojechałam po smoczek 3+ bo do kleiku używam 6+ no zobaczymy mam nadzieję że jutro wszystko wróci do normy
ciekawe ile będzie spał po tym moim wymiętolonym cycku
wczoraj miał szczepienie czy to możliwe ze to dlatego tak marudzi??
nie wiem co się strało głodny był wszystko zrobiłam jak zawsze i nic płacz wykręcał się i denerwował no i dałam mu cycka
w dzień próbowałam da mu mleko mod. i już wtedy miał nerwy więc pojechałam po smoczek 3+ bo do kleiku używam 6+ no zobaczymy mam nadzieję że jutro wszystko wróci do normy
lajtway
A ja zrobiłam gęsty kleik na swoim mleku- 2 łyżeczki kleiku i dodałam trochę mleka- zjadła ślicznie łyzeczką i domagała się dokładki. Dałam znów 2 łyżeczki z moim mlekiem i znów wtrąbiła. Chciała jeszcze ale więcej bałam sie dać. Potem popiła herbatką a po pół godzinei porządną porcją mojego mleka. Nie chciło mi się specjalnie kupować sztucznego mleczka tylko do rozrabiania kleiku. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Spać dłużej nie śpi bo po 2 godz obudziła się na zarełko ale pediatra powiedziała żebyśmy kleik już wprowadziły
kleik jest lżejszy dla żołądeczka ale niestety kaszka jest lepsza w smaku i nasze szkraby to czują:-)U nas tez ciezko mu to idziedzis zrobilam mu kaszke mleczno-ryzowa bananowa i zjadl lepiejalbo mu nie smakuje mleko Nan albo nie lubi kleiku
Mexi
Kopciuszku zapomniałam Ci napisać, że u mnie mała jak na razie też się tak samo budzi po kleiku jak przed nim, więc chyba nie ma działania nasennego ;-).
P.s. ja dzisiaj kleiku nie zapodałam, bo czekamy na kupę. I też słyszałam, że nawet do 14 dni może nie być- looooo matkooooooooo!!!!!!!!!!!
P.s. ja dzisiaj kleiku nie zapodałam, bo czekamy na kupę. I też słyszałam, że nawet do 14 dni może nie być- looooo matkooooooooo!!!!!!!!!!!
Mexi
No i du.pa Alanek dzisiaj nawet nie tknął kleiku
Mnie się wydaje, że masz nieodpowiedni smoczek i mu nie leci/ słabo leci. To nie ma być ani +3 ani +6 tylko specjalny smoczek trójprzepływowy do gęstszych płynów. Pewnie przez takie małe dziureczki nie umie wyciągnąć tego kleiku i się denerwuje. Aczkolwiek opcja po szczepieniu też może wchodzić w grę.
aga6671
Mama Hani i Tomka
Mnie się wydaje, że masz nieodpowiedni smoczek i mu nie leci/ słabo leci. To nie ma być ani +3 ani +6 tylko specjalny smoczek trójprzepływowy do gęstszych płynów. Pewnie przez takie małe dziureczki nie umie wyciągnąć tego kleiku i się denerwuje. Aczkolwiek opcja po szczepieniu też może wchodzić w grę.
Zgadza się..Tomek teraz już nawet mleka nie chce wypić ze smoczka 3|+! A zeby pił mleko z kleikiem to powiększyłam dziurkę..i sama spróbowałam pociągnąć..nawet mi z tego 3+ ciężko było! A jak powiększyłam to pije!
Tylko ostatnio coś zaczyna grymasić i gryżć smoczek..ale myślę że to przez zębiska
reklama
Purchawka
Mama Lolka :-)
No ja też już podziurawiłam chyba wszystkie smoczki poszerzając im dziurki