Hot chocolate
Mama Macola ;)
Dzięki dziewczyny... a o jakiej porze dnia, i czy przed czy po posiłku podawać te nowe produkty? No i jaka przerwa między posiłkiem i produktem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej karmie cycem i co???Moja myszka ma 65cm wzrostu i waży 5560g oprocz cyca mam jej dawac 2 razy dziennie mleko mody.
jutro ma badania mocz i krew
załamałam się trochę
klatka 39
glowa 42
napiszcie mi jak u was klatka i glowa bo chyga dostane fioła z nerwów dodam ze mała jest bardzo ruchliwa zadwolona i niewidac zeby cos jej dolegalo
Gabrysia równiez robi od czasu do czasu kupy ze śluzem ale ogólnie nic jej nie dolega z brzuszkiem ,nie widać żeby ją coś bolało.Przesypia większość nocy spokojnie.
U mnie takie kupy sa od prawie urodzenia,pediarta twierdzi ze niektore dzici tak maja...ale ja sama juz nie wiem,myslalam ze po kleiku sie troche zmienia...