Purchawka
Mama Lolka :-)
Czy może ten kleik to na wodzie w ogole ? Nie mam pojęcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zalezy od producenta pewnie...my mamy nestle i kaszke i kleik i rozrabia się je mlekiem modyfikowanymCzy może ten kleik to na wodzie w ogole ? Nie mam pojęcia
tak jak pisze Marta sprobuj przed kąpielą kaszkę dać...a później po kąpieli cyca my też tylko 'łyżeczkowi' jesteśmy ,więc takie rozwiązanie jest najlepsze na razieNo ja mam z dnia na dzień mniej pokarmu ((( Nie wiem co się dzieje, ale już nic nie pomaga, ech, dziś wieczorem po odciągniętym musiałam mu dać bebilon, ale nie wypił ani kropelki, spojrzał na mnie z pretensją i poszedł spać. No co za dziecko! A kaszki nie chcę mu dawać na noc, bo jedzenie jej łyżeczką jest taką frajdą, że on się od razu wybudza i potem dłużej zasypia... Więc pozostaje mi trochę kaszki w ciągu dnia jak wisi przy cycu w kółko i do tego trochę kleiku na noc na dojadkę po tym co udało mi się uzbierać (moge kleik z moim mlekiem zrobic ? czy lepiej taki gotowy ?).
to ładnie spała:-)Dzisiaj 11:48
eliza80
Odp: Cycowe mamy
u u nas po wczorajszym kleiku Mała obudziła się tylko lub az raz o 3 ...pisze aż ,bo tęskno mi za tym jak spała cała noc ...no ,ale to już lepiej jak było ,bo 4 razy wstawać to już masakra jakaś dziś chyba znów jej dam kaszkę...ten kleik wydaje mi się mniej sycący...i jakiś taki okropny w smaku jest ;-)...lecimy na spacer,bo lato zawitało
No już od wielu dni dużo piję, kupiłam wszystko co tylko może pomóc na laktację, ale nic to już nie pomaga. Dziewczyny ja od początku walczyłam o to, żeby karmić, i zawsze jak były 3 dni lepsze to potem był tydzień gorszy. I tak długo pociągnęłam na samym cycu. Sprobuje po kleik podjechac.
A można mieszać mleko mod. z cycowym ?