P
Pustiszi
Gość
170:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mam takie pytanie jak odgrzewałaś mleko swoje? ja chyba znowu muszę przejść na laktator nie mam wyjscia może znów za pare dni jej to przejdzie a ty długo ściagałaś?Julii moj maluch tak jak Twoja Zuzia tez m-sc przed terminem urodzony od 2 tygodnia dokarmiany mm ze wzgledu na niska przyrost wagi.Nie najadal sie nigdy sama piersia byl mniejszy to denerwowal sie przy piersi i wolalm sciagac laktatorem, teraz juz ciagnie jak smok, w nocy karmie go piersia a wdzien rozeni albo sciagam albo przystawiam go do piersi, no i przy kazdym karmieniu jeszcze dorabiam troche sztucznego, chyba ze sciagne przynajmniej 120 wtedy wypija tylko moje, Ale tyle sciagam zazwyczaj rano , wdzien po80 z reguly.
To ja zawsze liczylam ile wody nalewalam czyli na przyklad 60 a po dosypaniu mleka wychodzi wiecej rzeczywiscie...czyli wedlug tego copiszecie ze liczyc juz mieszanke wody z poroszkiem to moj zjada wiecej niz do tej pory podawalam