reklama
Marika30708
Fan(ka)
Ze co? Wlosy maja jeszcze wypasc. Ja polowe stracilam w pierwszym trymestrze ciazy. Garsciami mi wylazily. Fryzjerka to powiedziala, ze ona to by plakala. A jak jeszcze maja wypasc
ANBAS nie mam pojecia. Moja kolezanka karmi odciagnietym mleczkiem tylko i wylacznie. Moge podpytac ile jej synek wypijal
ANBAS nie mam pojecia. Moja kolezanka karmi odciagnietym mleczkiem tylko i wylacznie. Moge podpytac ile jej synek wypijal
vinga89
mamusia syneczków
kupiłam te wkładki z babydream, na razie nie przeciekłam zobaczymy jak w nocy będzie (Gabi budzi się tylko raz więc w nocy mleko się leje na potęgę)
a no włosy zaczną wypadać tak ok 2 miesiące po porodzie :/ mi po pierwszej ciąży tak zaczęły wypadać i skończyły dopiero jak karmić przestałam... czyli jeszcze 4 miesiące wypadały garściami! a potem takie obrzydliwe odrosty sterczały we wszystkie strony blehhh
a no włosy zaczną wypadać tak ok 2 miesiące po porodzie :/ mi po pierwszej ciąży tak zaczęły wypadać i skończyły dopiero jak karmić przestałam... czyli jeszcze 4 miesiące wypadały garściami! a potem takie obrzydliwe odrosty sterczały we wszystkie strony blehhh
kasia150491
Mamusia synusia:)
Kurcze nie straszcie z tymi włosami...bo tego sie najbardziej boję...
malinka1984
Fanka BB :)
Anbas, ja karmiłam odciąganym około miesiąca. Mały zjadał zwykle 100-120 ml co 2,5-3h, czasem zdarzało mu się mniej (80-90). Teraz nie wiem, ile je bo karmię tylko piersią.
A skąd wiesz, że mała się nie najada na piersi?
A skąd wiesz, że mała się nie najada na piersi?
anbas
Mamusia Kubusia
Malinka bo ona jej nie umie ssac ladnie lapie ale po trzech lykach puszcza jakby jej sie wyslizgiwala I probuje znow I trzy lyki I to samo I zaczyna sie denerwowac potem placz I juz jesc nie chce to raczej najedzona nie jest. I nie ma znaczenia czy zrobie przerwe I za chwile spróbuje znów albo czu zmienię piers. Zawsze to samo Nie umie jej uyrzymac w buzi poprostu
No I po tym wszystkim chyba mleka mniej mialam bo przeciez wytwarza sie tyle jakie zapotrzebowanie A teraz mimo ze sciagam co 3godz to tylko wyciagam ok 120 z obywdu naraz. I nie wiem czy to nie za malo. Chociaz mala ma I tak problem wypic tyle naraz co 3godz Jakby wcale glodu nie czula
A Powiedz mi jak ci sie udalo wrocic na piers?
No I po tym wszystkim chyba mleka mniej mialam bo przeciez wytwarza sie tyle jakie zapotrzebowanie A teraz mimo ze sciagam co 3godz to tylko wyciagam ok 120 z obywdu naraz. I nie wiem czy to nie za malo. Chociaz mala ma I tak problem wypic tyle naraz co 3godz Jakby wcale glodu nie czula
A Powiedz mi jak ci sie udalo wrocic na piers?
Ostatnia edycja:
reklama
Kasienka_
Fanka BB :)
Anbas jesli macie taki problem to moze byc cos z wedzidelkiem ezyka c hyba (mowila mi o tym szwagierka ktora jest logopeda).... dziecko lapie piers ale przy probie ssania wypuszcza ... moze sprawdzcie u lekarza bo esli to jest problem to mozna go szybko zlikwidowac i dziec bedzie cyckal