reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cycowanie i butelkowanie - czyli karmienie naszych pociech

Katherinne ja nie czekam aż wyschnie bo to woda wygotowana ja ze sterylizatora biorę od razu ... A jak ściągałam laktatorem mleko tez nie czekałam aż butelka wyschnie ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
udalo sie dzisiaj zeszlo laktatorem 20 ml :) normalnie dumna jestem z siebie :) wiem ze juz gdzies widzialam odpowiedz na moje ponizsze pytanie ale wole sie upewnic bo na roznych portalach sa rozne informacje

czy moge do tych 20 ml dolozyc kolejne ml sciagniete w dniu dzisiejszym ??

ile takiemu malemu ludkowi sciagac pokarmu zeby byla jedna porcja ??

to ja chyba dojarka jestem przed wcozraj jak jechalam do urzedu odciagnelam w 5 minut 120ml z jednej piersi ;O
i ja nie czekalam az wyschnie butelka i laktator jak go umylam

A mój ssak ciągle by przy piersi był. Podoi i spi. A jak govodstawic to placz. Czasem mam wrażenie ze juz nic w tych piersiach nie mam, ale sie nie poddaje:) Mam nadzieje ze mu minie.

Minie...Mój dopiero teraz zaczął robić przerwy po 3 godziny :-) Bo widocznie dopiero teraz ma siłę wypić tyle żeby mu starczyło.

reklama
Do góry