A już wypuścili Was do domku? Może skonsultuj to z położną środowiskową jeżeli masz taką opcję?Kurde martwię się bo jestem 4 dni po porodzie a odchody pologowe coś mi się zatrzymały. Caly dzień skąpe a teraz prawie nic. Zawsze coś
reklama
Dobrze, że mamy siebie na forumTak ta dlugodzialajaca na noc. Widzisz. Przy Tobie czlowiek na pewno nauczy sie wiecej niz juz mysli ze wie. Bo przeciez powinnam wiedziec pomogly mi Twoje rady z kanapkami i zapewne pomoga i te ze sztywna godzina, chociaz wiedzialam ze mam sie trzymac jednej godziny. No ale ja nie mialam nigdy spotkania z jakas pielegniarka, ktoraby wytlumaczyla watpliwosci tu czy tam a bylam i na nfz i prywatnie w pierwszej ciazy. Teraz to juz nawet nikt nie pytal czy pamietam zasady. Jak nie dopytalam na poczatku tak pewnie uznali ze wiem.
Czlowiek uczy sie cale zycie :-)
Jak po świętach? U mnie na szczęście zakończyły się wyskoki i wszystko wróciło na stare tory. Ale przyznam się, że praktycznie nie pojadlam w te święta, myślałam, że chociaż jakimiś innymi ( zdrowymi) smakołykami podjem, a jakoś nie było ochoty. Chyba przez tą całą bieganinę
gooskaw
Fanka BB :)
Kurde martwię się bo jestem 4 dni po porodzie a odchody pologowe coś mi się zatrzymały. Caly dzień skąpe a teraz prawie nic. Zawsze coś
Moze byc taki Twoj urok, ale 4 dni to chyba za krotki czas. Ja bym jednak umowila wizyte u lekarza bo musi zajrzec co tam sie dzieje.
gooskaw
Dobrze, że mamy siebie na forum
Jak po świętach? U mnie na szczęście zakończyły się wyskoki i wszystko wróciło na stare tory. Ale przyznam się, że praktycznie nie pojadlam w te święta, myślałam, że chociaż jakimiś innymi ( zdrowymi) smakołykami podjem, a jakoś nie było ochoty. Chyba przez tą całą bieganinę
U mnie tez 2 dni swirowaly cukry na czczo i nie mialam pojecia skad jak i dlaczego. Dzis troche lepiej ale jak dalej bedzie na styk to sie wkurze.
Juz powoli bola te dawki insuliny i musle czy nie dzielic, ale to zas 2 wklucia a nie jedno
Nie lubie cukrzycy ciazowej. A ksz ksz... silo nieczysta
A dzis przyjezdza do pomocy moja mama... tydzien zaburzonego wzglednego spokoju zwariuje
Haha rodzice, czy teściowie w dłuższych odwiedzinach to zawsze wyzwanie, każdy ma swoje nawykiU mnie tez 2 dni swirowaly cukry na czczo i nie mialam pojecia skad jak i dlaczego. Dzis troche lepiej ale jak dalej bedzie na styk to sie wkurze.
Juz powoli bola te dawki insuliny i musle czy nie dzielic, ale to zas 2 wklucia a nie jedno
Nie lubie cukrzycy ciazowej. A ksz ksz... silo nieczysta
A dzis przyjezdza do pomocy moja mama... tydzien zaburzonego wzglednego spokoju zwariuje
Jak to bola? Im więcej tym coś się dzieje? Koleżanka właśnie mi raz powiedziała, że na koniec ciąży to już płakała jak wbijała sobie insulinę,ale dużo schudła na diecie cukrzycowej i podejrzewała też, że to może przez to a kończyła chyba jakoś na 16 jednostkach insuliny.
Nath096
Hej. Wysłałam dzienniczek dietetyczce i czekam na wyrok
Kiepski dzień mam dzisiaj od rana mi twardnieje brzuch ,jestem jakbym połknęła balon,w łazience nie byłam więc jak jutro do południa nie pójdę to wjedzie znowu syropek
Mała od wczoraj szaleje i ćwiczy w brzuchu.
Kłuje mnie trochę w środku ale mam nadzieję,że to nie szyjka .
Kiepski dzień mam dzisiaj od rana mi twardnieje brzuch ,jestem jakbym połknęła balon,w łazience nie byłam więc jak jutro do południa nie pójdę to wjedzie znowu syropek
Mała od wczoraj szaleje i ćwiczy w brzuchu.
Kłuje mnie trochę w środku ale mam nadzieję,że to nie szyjka .
Nath096
To niestety nie działa. Śliwka , kefir,siemię,owoce to stała rzecz w moim menu Kawa dawała radę jak jej nie pilam codziennieA zamiast syropku nie probowałyście musów owocowych, śliwka i te sprawy, ale w sumie wszystkie smaczne i potrafią działać cuda.
Cukier mają tylko ten z owoców.
To niestety nie działa. Śliwka , kefir,siemię,owoce to stała rzecz w moim menu Kawa dawała radę jak jej nie pilam codziennie
Te w tubce mieszane są super, podjadam dziecku
Ale u mnie siemię lniane rano i wieczorem też daje radę
reklama
Nath096
U mnie woda daje radę,ale muszę się bardzo pilnować i wypijac te minimum 2l dziennie . Jak pofolguje to korekTe w tubce mieszane są super, podjadam dziecku
Ale u mnie siemię lniane rano i wieczorem też daje radę