I takie podejście mi się podobaWrabac paczka i isc na szybki spacer, wczesniej zapic szklanka wody z cytryna :-)
Ja co najwyzej ugryze od meza gryzaka
Ile tego spaceru?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I takie podejście mi się podobaWrabac paczka i isc na szybki spacer, wczesniej zapic szklanka wody z cytryna :-)
Ja co najwyzej ugryze od meza gryzaka
Ja mam tyle dobrze,że jestem sama jak się sama nienakrece to może nie zjem
I takie podejście mi się podoba
Ile tego spaceru?
Wiesz co mnie najbardziej dobija ? Ze przed ciążą słodycze mogły dla mnie nie istnieć,dosłownie . Pizza,kotlet,makaron ok,ale na słodko? Ja cukru do herbaty nie potrzebowałam A tu na początku ciąży zachcianki na kwaśne,a teraz płatki z mlekiem,naleśniki,budyń ,paczki mogłabym jeść Mój mąż jest strasznym łasuchem i się nabija,że jego dziecko mną rządzi Pewnie się skusze ,bo sklepy,internet i wszystko przeładowane słodkościamiA tam se zalujesz! Tlusty czwartek raz w roku:-)
Mozna ew. Zrobic pelnoziarniste oponki, przerabialam w poprzedniej ciazy.
Pol godzinki mysle ze bedzie optymalnie na calego paczka hehe :-))) smacznego!
pfff też coś ja miałam właśnie 5,2 albo 5,3 przed ciążą i usłyszałam, że to bardzo dobry wynik.Ja miałam ostatnio robioną i miałam wynik 5.2% i wychodzi na to że średnia dzienna glikemia to 103. Pani diabetolog nie była zadowolona i każe mi zjechać poniżej 5 ale konsultowałam z ginekologiem,położna to nie wiedzą o co jej chodzi.
A ogólnie nie jestem jakąś fanką pączków, wole ciastka i batonikiNamówię mamę żeby zrobiła pączki dzisiaj zjadłam jednego na próbę, po kiełbasce z kromką chleba i glukoza 87 więc może nie będzie źle.
Do środka truskawkowy dżem z ksylitolem i mniam.
Szkoda, że ksylitolu nie można do ciasta drożdżowego.
Wiesz co mnie najbardziej dobija ? Ze przed ciążą słodycze mogły dla mnie nie istnieć,dosłownie . Pizza,kotlet,makaron ok,ale na słodko? Ja cukru do herbaty nie potrzebowałam A tu na początku ciąży zachcianki na kwaśne,a teraz płatki z mlekiem,naleśniki,budyń ,paczki mogłabym jeść Mój mąż jest strasznym łasuchem i się nabija,że jego dziecko mną rządzi Pewnie się skusze ,bo sklepy,internet i wszystko przeładowane słodkościami
Prawdopodobnie dziewczynka ,tak stwierdził lekarz na prenatalnych,ale moja gin stwierdziła,że na sto procent jeszcze nie wiadomo i może tam jeszcze coś urosnąć Ale wydaje mi się,że raczej dziewczynka ,skoro na takim USG nic nie wiedział,a dziewczyna przedemna wyszła z wiadomościa,że syn to chyba coś w tym jestChlopak czy dziewczynka? Wiesz juz?:-)