reklama
U mnie płeć jeszcze nie znana. Na prenatalnych, co prawda powiedział lekarz, że dziewczynka, ale zaśmiał się, że to za szybko i jeszcze może wyrosnąć jakiś" przecinek" i że płeć to dopiero poznam po porodzie w pierwszej ciąży też na prenatalnych słyszałam,że dziewczynka i już widziałam świat na różowo ale już na kolejnym badaniu byl chlopak i tak też zostało ja w sumie w pierwsze ciąży, jak i teraz największe ciągutki mam do słodkich i słonych rzeczy, czyli standardowe jedzenie nawet sprzed ciąży. Za to odrzuciło mnie wcześniej i teraz tak samo od piersi z kurczaka. Nie podchodzą mi ryby.Ja za to jadlabym tylko kwasne i slodkie to od wielkiego dzwonu. U mnie chlopaczek :-)
Czyli wpisujemy sie w utarte kanony dziewczynka a chlopak :-)
A reszta dziewczyn? Jak u Was plec- apetyt?
u mnie wszystko się zgadza, jak zawszeJa za to jadlabym tylko kwasne i slodkie to od wielkiego dzwonu. U mnie chlopaczek :-)
Czyli wpisujemy sie w utarte kanony dziewczynka a chlopak :-)
A reszta dziewczyn? Jak u Was plec- apetyt?
Słodkie od początku i dziewczynka
no i apetyt na pizzę co jakiś czas
gooskaw
Fanka BB :)
Daria bo na tych 1 prenatalnych to ten nub wyglada tak dziwnie ze nie dziwota ze sie pomylili,to teraz Ci zyczyc tego rozu?:-)))
Sadness Ciebie to nawet z zamknietymi oczami bym podsumowala na dziewczynke
Nath ciaza ma swoje widzimisie. To ja na poczatku jadlabym slodkie a teraz tylko kwas
Mi na poczatku ciazy moje ukochane ogorki kiszone(przeze mnie robione) smakowaly jak kupa... i kawa - jezu ale byla ohydna to byl dopiero dol psychiczny, zato teraz wchodza elegancko
Nath ciaza ma swoje widzimisie. To ja na poczatku jadlabym slodkie a teraz tylko kwas
Mi na poczatku ciazy moje ukochane ogorki kiszone(przeze mnie robione) smakowaly jak kupa... i kawa - jezu ale byla ohydna to byl dopiero dol psychiczny, zato teraz wchodza elegancko
Nath096
Ja na pizzę a jeszcze bardziej na ten sos czosnkowy do nieju mnie wszystko się zgadza, jak zawsze
Słodkie od początku i dziewczynka
no i apetyt na pizzę co jakiś czas
Nath096
Ja kawę odstawiłam po pozytywnym teście ,mąż jak robił zapach mi nie przeszkadzał. A żebycoś nie smakowało to chyba nic Teraz od czasu do czasu wypije 3w1 z brązowym cukrem,bo mam smaka,ale to tak z dwa razy w tyg. Wiem,że to nie najlepszy wybór. Odrzuciło mnie chyba tylko od zielonej herbaty i mięty o dziwo.Daria bo na tych 1 prenatalnych to ten nub wyglada tak dziwnie ze nie dziwota ze sie pomylili,to teraz Ci zyczyc tego rozu?:-)))
Zielona herbata w ciąży niewskazana więc słusznie.Ja kawę odstawiłam po pozytywnym teście ,mąż jak robił zapach mi nie przeszkadzał. A żebycoś nie smakowało to chyba nic Teraz od czasu do czasu wypije 3w1 z brązowym cukrem,bo mam smaka,ale to tak z dwa razy w tyg. Wiem,że to nie najlepszy wybór. Odrzuciło mnie chyba tylko od zielonej herbaty i mięty o dziwo.
Właśnie zjadłam i pizzę i ten sos bo też uwielbiam
Ot taka moja walentynka na dzisiaj
Nath096
Ja może się skusze jak mój mąż przyjedzie na dwa kawałki skoro wywaliło mi po czterech albo na dobrego zapieksa Pamiętam jak zrobiłam pierwszy test,jeszcze dobrze nie było widać drugiej kreski ,przyszła do mnie do pracy koleżanka i mówi,ze przyniesie zapiekankę z sosem czosnkowym,mówię o ekstra mama ochotę , zjadłam ze smakiem i tak mnie zmulilo,że aż byłam w szoku i już wiedziałam,że ta kreska na teście za parę dni będzie grubszaZielona herbata w ciąży niewskazana więc słusznie.
Mniam ja ostatnio po pizzy cukier lepiej nie mówićZielona herbata w ciąży niewskazana więc słusznie.
reklama
Nath096
Ja też zjadłam raz i mialam 150 po godzinie,a po dwóch 146. Prawie w ogóle nie spadał,ale pojadlam i leglam na kanapie przed tv . I od tego czasu się nie skusiłam,chociaż mam ochotę . Ostatnio zrobiłam domowa,ale muszę wypróbować orkiszowa mąkę,może pomieszam ze zwykłą pełnoziarnista,bo robiłam na żytniej i nie polecamMniam ja ostatnio po pizzy cukier lepiej nie mówić