reklama
U mnie płeć jeszcze nie znana. Na prenatalnych, co prawda powiedział lekarz, że dziewczynka, ale zaśmiał się, że to za szybko i jeszcze może wyrosnąć jakiś" przecinek" i że płeć to dopiero poznam po porodzieJa za to jadlabym tylko kwasne i slodkie to od wielkiego dzwonu. U mnie chlopaczek :-)
Czyli wpisujemy sie w utarte kanony dziewczynka a chlopak :-)
A reszta dziewczyn? Jak u Was plec- apetyt?

u mnie wszystko się zgadza, jak zawszeJa za to jadlabym tylko kwasne i slodkie to od wielkiego dzwonu. U mnie chlopaczek :-)
Czyli wpisujemy sie w utarte kanony dziewczynka a chlopak :-)
A reszta dziewczyn? Jak u Was plec- apetyt?

Słodkie od początku i dziewczynka

no i apetyt na pizzę co jakiś czas

gooskaw
Fanka BB :)
Daria bo na tych 1 prenatalnych to ten nub wyglada tak dziwnie ze nie dziwota ze sie pomylili,to teraz Ci zyczyc tego rozu?:-)))
Sadness Ciebie to nawet z zamknietymi oczami bym podsumowala na dziewczynke

Nath ciaza ma swoje widzimisie. To ja na poczatku jadlabym slodkie a teraz tylko kwas

Mi na poczatku ciazy moje ukochane ogorki kiszone(przeze mnie robione) smakowaly jak kupa... i kawa - jezu ale byla ohydna
to byl dopiero dol psychiczny, zato teraz wchodza elegancko 

Nath ciaza ma swoje widzimisie. To ja na poczatku jadlabym slodkie a teraz tylko kwas

Mi na poczatku ciazy moje ukochane ogorki kiszone(przeze mnie robione) smakowaly jak kupa... i kawa - jezu ale byla ohydna

Nath096
Ja na pizzę a jeszcze bardziej na ten sos czosnkowy do nieju mnie wszystko się zgadza, jak zawsze
Słodkie od początku i dziewczynka
no i apetyt na pizzę co jakiś czas![]()

Nath096
Ja kawę odstawiłam po pozytywnym teście ,mąż jak robił zapach mi nie przeszkadzał. A żebycoś nie smakowało to chyba nicDaria bo na tych 1 prenatalnych to ten nub wyglada tak dziwnie ze nie dziwota ze sie pomylili,to teraz Ci zyczyc tego rozu?:-)))
Mi na poczatku ciazy moje ukochane ogorki kiszone(przeze mnie robione) smakowaly jak kupa... i kawa - jezu ale byla ohydnato byl dopiero dol psychiczny, zato teraz wchodza elegancko
![]()

Zielona herbata w ciąży niewskazana więc słusznie.Ja kawę odstawiłam po pozytywnym teście ,mąż jak robił zapach mi nie przeszkadzał. A żebycoś nie smakowało to chyba nicTeraz od czasu do czasu wypije 3w1 z brązowym cukrem,bo mam smaka,ale to tak z dwa razy w tyg. Wiem,że to nie najlepszy wybór. Odrzuciło mnie chyba tylko od zielonej herbaty i mięty o dziwo.
Właśnie zjadłam i pizzę i ten sos bo też uwielbiam

Ot taka moja walentynka na dzisiaj

Nath096
Ja może się skusze jak mój mąż przyjedzie na dwa kawałki skoro wywaliło mi po czterechZielona herbata w ciąży niewskazana więc słusznie.
Ot taka moja walentynka na dzisiaj![]()

MniamZielona herbata w ciąży niewskazana więc słusznie.
Ot taka moja walentynka na dzisiaj![]()

reklama
Nath096
Ja też zjadłam raz i mialam 150 po godzinie,a po dwóch 146. Prawie w ogóle nie spadał,ale pojadlam i leglam na kanapie przed tv . I od tego czasu się nie skusiłam,chociaż mam ochotę . Ostatnio zrobiłam domowa,ale muszę wypróbować orkiszowa mąkę,może pomieszam ze zwykłą pełnoziarnista,bo robiłam na żytniej i nie polecamMniamja ostatnio po pizzy cukier lepiej nie mówić
![]()