reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa

I najgorzej jak się ukłuje za blisko paznokcia i krew zamiast się zebrać to się rozpływa pod tym paznokciem. Wtedy muszę ukłuć trochę dalej

reklama
Też tak myślę, że to kwestia umiejętności i trochę też empatii w stosunku do pacjenta, bo niektóre to jadą na chama 🙄

No właśnie ja piję bardzo dużo wody, a i tak nie leci, może mam jakieś niedokrwione palce, czy coś 🤣
A możliwe, ja piję też baaaardzo dużo i jeszcze jestem na heparynie, a czasami też nie płynie jak widać 🙈

@a.szczypiorek to dlatego sie nie przydal. Bo jednak mikrofala to najszybszy sposob podgrzania a bez niej to tak - piekarnik ale tu chwile dluzej trzeba sie pobawic.
Swoja droga da sie zyc bez mikrofali z malym dzieckiem? Hehehehe 🙂

@a.szczypiorek to dlatego sie nie przydal. Bo jednak mikrofala to najszybszy sposob podgrzania a bez niej to tak - piekarnik ale tu chwile dluzej trzeba sie pobawic.
Swoja droga da sie zyc bez mikrofali z malym dzieckiem? Hehehehe 🙂
Hmm szczerze nie przychodzi mi nic do głowy do czego mogłabym użyć mikrofali przy 2 latce 😄 nigdy nie potrzebowaliśmy. Podgrzewamy wszystko normalnie w garnku albo piekarniku i nigdy nie było problemów

Dziewczyny a dbacie o to aby raczki byly cieple i przed nakluciem masujecie mocno opuszka?

Ja zawsze myje letnią wodą i po prostu kłuję.

Zjadłam dzisiaj 5 pierogów z twarogiem i truskawkami i cukier po tym 91.
Tylko to co dookoła bez nadzienia zostawiłam żeby się nie napychać pszennym 💁

Inhalacje pomagają !! i zmieniłam psikacz na tantum verde. Oby do przodu.

Dziewczyny a dbacie o to aby raczki byly cieple i przed nakluciem masujecie mocno opuszka?
Nie robiłam tego, ale zacznę 🙂
Co do mikrofali to dla mnie podstawa🤣
Hmm szczerze nie przychodzi mi nic do głowy do czego mogłabym użyć mikrofali przy 2 latce 😄 nigdy nie potrzebowaliśmy. Podgrzewamy wszystko normalnie w garnku albo piekarniku i nigdy nie było problemów
Wszystkie rzeczy sterylizowalam w mikrofali 🙂 dużo jedzenia też w niej podgrzewam 🤷

No wlasnie nie wyobrazam sobie zycia bez mikrofali 😯 u nas to tez podstawa 😎

Mi dzis test covid domowy wyszedl pozytywny 🥴 takze wiem skad ten glut i ogolne rozbicie.

reklama
Do góry