EwelinaK26
Fanka BB :)
Cześć Wam dziewuszki oj dawno mnie było na urlopie u męzunia byłam i wróciłam do szarej rzeczywistości i samotności bez n iego ehh takie rozłąki za chlebem trzeba ganiać za granicę Dziś byłam u diabetologa dał mi insulinę 4 dawki przed śniadaniem 3 przed obiadem i 4 przed kolacją pół godz przed posiłkiem cukier mi podskoczył drastycznie na tym urlopie, byłam w Niemczech nie mogłam znaleść tam odpowiedniego pieczywa a wędliny jakie drogie i niedobre 4 parówki w słoiku 2,5euro!!!! szok poprostu inne ceny porównywalne niektóre tańsze nawet ale wędliny i mięso mnie dobiły i cukier miałam nawet 160 ;/ stąd ta insulina za 2 tyg znowu do niego dziewuszki czy wy tak czśto jeździliście do diabetologów swoich???? Podczytam teraz co u was buziaczki kochane!!!
misia45 kochana gratuluję bo nie miałam okazji jeszcze ja teraz czuję ruchy maleństwa Bedę miała synka drugiego aby zdrowy był to najwazniejsze a gdzie jeszcze do początku lutego ojjj te cukry mnie wykończą
misia45 kochana gratuluję bo nie miałam okazji jeszcze ja teraz czuję ruchy maleństwa Bedę miała synka drugiego aby zdrowy był to najwazniejsze a gdzie jeszcze do początku lutego ojjj te cukry mnie wykończą
Ostatnia edycja: