Majka ja karmiłam cycem co 3 godziny, 21,24, 3,6,9 itd ale jak przeszłam na butle to jeszcze 2 razy w nocyh i później posłuchałam koleżanki rady i jak się budziłto dawałam smoczek próbując czy jest głodny czy tylko chce smoczka i tak już zosatło do tej pory, spać idzie koło 20, 22-23 karmie go na spiąco i śpi do 6 średnio, także mam nocke z głowy, a koleżanki syn od 3 miesiąca śpi całą noc, ale to zależy od dzieci.
Moja bratanica skończyła 2 lata i nadal się budzi conajmniej 2 razy w ciągu nocy.
Ja zakupiłam dzisiaj chrom, może on pomoże mi nie jeść tyle słodyczy bo jeszcze tak trochę i będę startować w walkach sumo
((()))))))))
Dziewczyny kupujcie wszystko co wam pomoże, że dzieciątko było spokojniejsze
huśtawki, leżaczki zabaweczki choć Natan to lubi moją komórkę i piloty a i chusteczki nawilżające. A chusteczki zaczełam używać z dzidziusia aloe tylko wtedy jak zrobi kupe inaczej nie dałabym rady bo kupy są mega
)) na deser zjadł 1jabłko i jedną marchewkę młodą, 2 łyżeczki kaszki beż żadnego ale a rano ściągnełam mu pampersa bo po nocy i co???? zaczął robić kupe
))
Aureolcia jak cie czytam to piszesz wszystko to samo co pisała Majka
))) i każa z nas przed porodem hi hi
Ja myślę, że przyjdzie taki moment,m zę nie zdążysz zatrybić a już będziesz na porodówce
))
Jakie kremy pokupowałyście dla dzieci do dupci?