reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Podobno psy wyczuwają że coś się dzieje - ale nie wiem bo moje mopsy miały to gdzieś :) teraz są baaaardzo biedne, bo ta rasa bardzo lnieje i krzyczę na nie żeby w koszu leżały bo wkurza mnei już to dwa razy dziennie odkurzanie i nei wiem co zrobię jak Bartek ma się uczyć raczkować i będzie zlizywać włosy z podłogi :( a jest ich tona, ja odkurzam a za mną to samo. Zresztą moje się strasznie boją dzieci i jak zacznie Bartek chodzić to nie wiem co z nimi będzie - szczególnie że Bartek od pierwszej sekundu na świecie nie nalezy do cichych i spokojnych dzieci - myślę że jak stanie na nogach to będzie jak huragan.

reklama
Aureolcia bardzo chętnie :) ale koleżanka jeszcze nie urodziła to twoje dzieciątko też będzie rosło, ale jak będę wystawiać na allegro ciuszki to dam znać jeżeli oczywiście będziesz jeszcze zaglądać :) ostatnio wystawiłam pościel gluck różową nowiutką, a ty będziesz miałą chłopczyka czy dziewczynke bo nie pamiętam :(
Co do psa to już nie pamiętam jak mój się zachowywał ale był przy mnie :) tylko, że on jest zawsze w domu hi hi teraz podchodzi do Natana powącha i dochodzi a \natan coraz bardziej nim zainteresowany

Dziewczyny czy któraś się zna super na komp?
Nawet polibuda mi nie pomogła, szukam darmowego programu word i nie mogę żadnego znależć bo jak coś jest to nie wiem jak to zrobić, żeby zaczać ściągać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pomóżcie :-( napisałam piękne cv i nie mogę nioc z tym zrobić , program mi się blokuje :angry::angry::angry: dlatego sama musze zrobić porządek - sz ..k mnie trafi:szok::szok::szok:

majka dasz radę! 3cm... ja miałam takie po ładnych kilku godzinach od podania oksytocyny :-p
Mówi się, że najgorsze są same skurcze ale wg mnie mimo, że bolesne (i nawet spytałam się o znieczulenie chociaż nie miałam tego w planach) to do wytrzymania :-) Bardzo pomocna jest obecność tatusia, żeby móc go ścisnac za reke mocno w czasie skurczu albo zeby podał landrynkę w razie potrzeby lub łyczka wody kiedy nie patrzą położne :D
Trzymam kciuki aby wszystko szybciutko poszło i o ile się da, bezboleśnie albo mało boleśnie :-)
Andzia dziękuję za życzenia zdrowia :-) Przyda się bardzo!
Pozdrawiam!

majka no super, czego sie boisz? ;-) 3cm to poczatek porodu juz...z takim rozwarciem wzieli mnie na wywolanie na porodowke :D

gabrielka facet będzie więc różowa pościel raczej odpada :tak:
megi ty mnie nie stresuj bo ja mam jeszcze 3 tygodnie :szok:

Ja się właśnie obawiam jak mój pies zareaguje na Wiktora bo on jest bardzo zazdrosny i zaborczy. Jak miałam królika to w sumie krzywdy mu nie zrobił ale jak go wypuściłam z klatki to aż z niego kapało tak go dokładnie wylizał :-)

reklama
Aureolcia jak bede wystawiac to napisze :) jaka masz rase psa?

Maria już ściągam, wielkie dzięki :)

Elmo spójrz na date, czytaj od sierpnia do grudnia, tam najwięcej się dowiesz, od października tam gdzie emka wchodziła w cukrzyce, pamiętam ,że zadawałą dużoi więcej pytań niż każda z nas to napewno się dowiesz bardzo dużo, ja miałąm to szczęscie ze na fajną diabetolog trafiłam i dużo tam się dowiedziałam, ale nie ma nic lepszewgo jak wspierające wirualne koleżanki :))))))

Do góry