Podobno psy wyczuwają że coś się dzieje - ale nie wiem bo moje mopsy miały to gdzieś teraz są baaaardzo biedne, bo ta rasa bardzo lnieje i krzyczę na nie żeby w koszu leżały bo wkurza mnei już to dwa razy dziennie odkurzanie i nei wiem co zrobię jak Bartek ma się uczyć raczkować i będzie zlizywać włosy z podłogi a jest ich tona, ja odkurzam a za mną to samo. Zresztą moje się strasznie boją dzieci i jak zacznie Bartek chodzić to nie wiem co z nimi będzie - szczególnie że Bartek od pierwszej sekundu na świecie nie nalezy do cichych i spokojnych dzieci - myślę że jak stanie na nogach to będzie jak huragan.
reklama
gabrielka1308
Fanka BB :)
Aureolcia bardzo chętnie ale koleżanka jeszcze nie urodziła to twoje dzieciątko też będzie rosło, ale jak będę wystawiać na allegro ciuszki to dam znać jeżeli oczywiście będziesz jeszcze zaglądać ostatnio wystawiłam pościel gluck różową nowiutką, a ty będziesz miałą chłopczyka czy dziewczynke bo nie pamiętam
Co do psa to już nie pamiętam jak mój się zachowywał ale był przy mnie tylko, że on jest zawsze w domu hi hi teraz podchodzi do Natana powącha i dochodzi a \natan coraz bardziej nim zainteresowany
Co do psa to już nie pamiętam jak mój się zachowywał ale był przy mnie tylko, że on jest zawsze w domu hi hi teraz podchodzi do Natana powącha i dochodzi a \natan coraz bardziej nim zainteresowany
gabrielka1308
Dziewczyny czy któraś się zna super na komp?
Nawet polibuda mi nie pomogła, szukam darmowego programu word i nie mogę żadnego znależć bo jak coś jest to nie wiem jak to zrobić, żeby zaczać ściągać
Pomóżcie :-( napisałam piękne cv i nie mogę nioc z tym zrobić , program mi się blokuje dlatego sama musze zrobić porządek - sz ..k mnie trafi
Nawet polibuda mi nie pomogła, szukam darmowego programu word i nie mogę żadnego znależć bo jak coś jest to nie wiem jak to zrobić, żeby zaczać ściągać
Pomóżcie :-( napisałam piękne cv i nie mogę nioc z tym zrobić , program mi się blokuje dlatego sama musze zrobić porządek - sz ..k mnie trafi
megi_27_
A ze mnie dzisiaj wyszła jakas maź o konsystencji i kolorze budyniu waniliowego Co to?
aureolcia tak na moje oko to pewnie czop ci odchodzi
agga86
Happy Mama :)
majka dasz radę! 3cm... ja miałam takie po ładnych kilku godzinach od podania oksytocyny
Mówi się, że najgorsze są same skurcze ale wg mnie mimo, że bolesne (i nawet spytałam się o znieczulenie chociaż nie miałam tego w planach) to do wytrzymania :-) Bardzo pomocna jest obecność tatusia, żeby móc go ścisnac za reke mocno w czasie skurczu albo zeby podał landrynkę w razie potrzeby lub łyczka wody kiedy nie patrzą położne
Trzymam kciuki aby wszystko szybciutko poszło i o ile się da, bezboleśnie albo mało boleśnie :-)
Andzia dziękuję za życzenia zdrowia :-) Przyda się bardzo!
Pozdrawiam!
Mówi się, że najgorsze są same skurcze ale wg mnie mimo, że bolesne (i nawet spytałam się o znieczulenie chociaż nie miałam tego w planach) to do wytrzymania :-) Bardzo pomocna jest obecność tatusia, żeby móc go ścisnac za reke mocno w czasie skurczu albo zeby podał landrynkę w razie potrzeby lub łyczka wody kiedy nie patrzą położne
Trzymam kciuki aby wszystko szybciutko poszło i o ile się da, bezboleśnie albo mało boleśnie :-)
Andzia dziękuję za życzenia zdrowia :-) Przyda się bardzo!
Pozdrawiam!
gabrielka facet będzie więc różowa pościel raczej odpada
megi ty mnie nie stresuj bo ja mam jeszcze 3 tygodnie
Ja się właśnie obawiam jak mój pies zareaguje na Wiktora bo on jest bardzo zazdrosny i zaborczy. Jak miałam królika to w sumie krzywdy mu nie zrobił ale jak go wypuściłam z klatki to aż z niego kapało tak go dokładnie wylizał :-)
megi ty mnie nie stresuj bo ja mam jeszcze 3 tygodnie
Ja się właśnie obawiam jak mój pies zareaguje na Wiktora bo on jest bardzo zazdrosny i zaborczy. Jak miałam królika to w sumie krzywdy mu nie zrobił ale jak go wypuściłam z klatki to aż z niego kapało tak go dokładnie wylizał :-)
Gabrielko - darmowy word : http://download.services.openoffice.org/files/localized/pl/3.2.0/OOo_3.2.0_Win32Intel_install_pl.exe
zapisz i zainstaluj Pozdrowienia od M
zapisz i zainstaluj Pozdrowienia od M
reklama
gabrielka1308
Aureolcia jak bede wystawiac to napisze jaka masz rase psa?
Maria już ściągam, wielkie dzięki
Elmo spójrz na date, czytaj od sierpnia do grudnia, tam najwięcej się dowiesz, od października tam gdzie emka wchodziła w cukrzyce, pamiętam ,że zadawałą dużoi więcej pytań niż każda z nas to napewno się dowiesz bardzo dużo, ja miałąm to szczęscie ze na fajną diabetolog trafiłam i dużo tam się dowiedziałam, ale nie ma nic lepszewgo jak wspierające wirualne koleżanki )))))
Maria już ściągam, wielkie dzięki
Elmo spójrz na date, czytaj od sierpnia do grudnia, tam najwięcej się dowiesz, od października tam gdzie emka wchodziła w cukrzyce, pamiętam ,że zadawałą dużoi więcej pytań niż każda z nas to napewno się dowiesz bardzo dużo, ja miałąm to szczęscie ze na fajną diabetolog trafiłam i dużo tam się dowiedziałam, ale nie ma nic lepszewgo jak wspierające wirualne koleżanki )))))