Winoroślinka
Zaangażowana w BB
Maria jest jeszcze jedna mozliwosc roznych wyników po tym samym: jesli np. na kolacje jesz załóżmy parówkę, ale na obiad było coś tłustszego, to mimo ze po godz. wynik miałas ok. to po dwóch mógł nadal rosnąć (tak działają tłuszcze, że nie wsyzstko sie po godz. uwalnia) i tłuszcz dosc długo trzyma cukier we krwi (sprawdzałam, czasem nawet przez dwie godz. nic nie spada) wowczas jak zjesz na kolacje parówke to cukry z obiadu nakładaja sie jeszcze na cukry z kolacji. Zaobserwowałam na sobie. Dlatego ja juz mam taka schizę ze mierze też przed posiłkiem czy spadło odpowiednio ze mogę zjeść. Takim jestem świrem, ale licze ze to juz niedługo..
Choc niestety myslalam ze dzisiaj uslysze od lekarki ze rozwarcie wieksze a tu nic! Nadal tylko glowka bardzo nisko, szyjki ponoc prawie nie ma ;-) ale rozwarcie nadal tylko 1,5 cm. Cos sie boje zebym sie nie nameczyla w trakcie porodu skoro tak słabo mi idzie :-(
Choc niestety myslalam ze dzisiaj uslysze od lekarki ze rozwarcie wieksze a tu nic! Nadal tylko glowka bardzo nisko, szyjki ponoc prawie nie ma ;-) ale rozwarcie nadal tylko 1,5 cm. Cos sie boje zebym sie nie nameczyla w trakcie porodu skoro tak słabo mi idzie :-(