HappyBabyMama
Fanka BB :)
Oj biedna jesteś w takim razie No nic, w takim razie nie przejmuj się jesteś pod kontrola lekarzy i nie dają co zrobić krzywdy. Trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a jakie są normy poziomu cukru na czczo i po posiłkach już po ciąży. Zapomniałam zapytać diabetologa na ostatniej wizycie przed porodem.
I jak wyniki ? Nie zawyżał Ci ?Ja korzystałam z tego glukometru.
Ale po 2 godzinach miałaś 52 ? Czy 152 bo jakoś nie mogę tego ogarnąć. Bo jeżeli 52 to moim zdaniem badanie źle wykonane ponieważ nie jest to możliwy wynik
Nie mam punktu odniesienia, bo innym glukometrem nie badałam. A do głowy mi wcześniej nie przyszło żeby w laboratorium.skontrolować. Teraz już urodziłam i cukru nie mierze. Bo czasem nawet w nocy coś przegryzam karmie piersią i po nakarmieniu pić i jeść mi się chce.I jak wyniki ? Nie zawyżał Ci ?
U mnie dzis na czczo 110 ale już po śniadaniu 159 przed drugim sniadaniem 112 a po 147 przed obiadem 87 a po 143 przed podwieczorkiem 104 a po 148
Przed kolacja 123 niedlugo zmierze jak po... I powiem wam ze dzis naprawde chodze glodna porcje jak dla wrobelka i juz mam wrazenie ze niedlugo to nic nie bede jadla:/
Mozesz napisac co mniej wiecej jesz?
Byc moze cos tam jest co wybija cukry, moze uda nam sie pomoc