reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Czasami ponarzekamy z bratowa na ta naszą teściowa, juz pisałam kiedys, ze ona to temat rzeka, na inne forum się nadaje. Ale niech tam sobie w zdrowiu żyje.

Ale się nie wyspałam, no ledwie oczy otwieram. Trzeba się polozyc poki jeszcze można, potem bedzie jeszcze gorzej pewnie ;)

reklama
Oliwia
Dziewczynki sa extra!!! :) Strasznie chcialam miec druga dziewczynke a wyskoczyl Jaś no i okazalo sie, ze chlopcy tez sa super :))

Edytka
Fajnie, ze tesciowa ma sie lepiej. Ja jutro ide do hospicjum do mamy po dlugiej przerwie...Jutro albo w sobote wezme Jasia ze soba..niech sie jeszcze mama nacieszy...

Margo, trzymaj się, nie miałam nigdy nikogo w hospicjum. Całym sercem jestem z Tobą...

Oliwia, gratulacje. Moja coś kolo 450g miała ok 20 tyg! Dzis jadę na usg do szpitala gdzie będę rodzic, torbe chyba wezmę, ok 30 km, moze coś się wykluje droga!

No właśnie Edytka ja też ;) już bys mogla urodzić ;)

Oliwia super :) u mnie też dziewczynka, ja się bardzo cieszylam bo chcialam córkę, choć teraz czasem wychodzi to, ze coreczki to tatusiowe sa ;)

Wróciłam, nie rodzę :( ale rozwarcie na 1 cm, szyjka krótka, czop mi chyba nie odszedl, już z wrazenia zapomnialam o niego pytac czy to moze byc taka kolejność. Z usg wyszło że mała nia taka mała, ok 3500 +/- 300, oby minus! 7,5 udo, po 33 cm chyba brzuch i główka, moze tylko dluga i nie taka ciezka!! Skurczy żadnych, ale kurcze badani szyjki bolało...
Starsza ze szkoly z temp wróciła, ale juz z pilka biega a ja pieke biszkopty, jutro robie sobie torta na urodziny. Bardziej rodzinie niz mi przecież. Chrzestny z mikolajem wiem ze przyjedzie, może dziadki, a teściowa tak moje torty uwielbia. Najlepszy mąż, zapomniał ze moje urodziny, myślał chyba ze Julce pieke.
co do córeczek tatusia fakt, u nas tez jakoś ja ciągnie bez powodu do ojca, może druga bedzie moja :)
38 tydz 5 dni, córci bardzo dobrze w brzuszku, przepływy idealne, lozysko wydolne. No to czekamy dalej :)

reklama
Edytka
Szybkiego rozwiązania :)

Dziewczyny od kilku dni mam piersi tak mi nabierają ze Mały nie nadąża jesc.
Niedługo pół roku nam mija. Jejku jak ten czas leci. Nadal w nocy raz wstaje. Czy powinnam mu podawać wodę zamiast piersi?W dzień dostaje piers na żądanie plus rano na 2 śniadanie kaszke,na obiad warzywa i na deser owoc.
Od środy podaje Małemu kaszke manne na razie 3g do obiadku. Kiedy można zauważyć czy coś się dzieje? Chociaż mam nadzieje ze będzie okey.

Do góry