reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Hej ;)

Ja w taki wiatr raczej nie wychodze, ale jak tylko zimno a nie wieje i nie pada to ide ;) temp nam nie straszna :)

Sylwia ja ta manne dawalam do obiadku, z odrobina wody mieszalam, a jak już dawalam po miesiacu wiecej troche to z owocem, jako podwieczorek ;)
Mi zdarzylo się z raz zapomniec ale tak to codziennie dawalam

Edytka u nas moja tak sobie wybrala ze ma imieniny tydzien po urodzinach ;) termin mialam na dzień imienin ale nie chciala widocznie mieć dwa swieta w jednym dniu ;)

Oj no z tymi lekarzami tak jest... Ja diabetologa mialam ok, za to gina na nfz mi zabrali w połowie ciazy, i musiałam zmienić i to wg mnie na gorszego

Aga
A taka z rozrobiona z wodą podawalas bezpośrednio do buzi czy mieszalas z obiadkiem?

Margo
A na inna nie miała? To kasza manna nie jest taka sama z każdej firmy?

Aaa dziewczyny byliśmy na szczepieniu wczoraj i naczytalam się glupot i jeszcze bardziej boje się o ten gluten bo jak organizm osłabiony to może się nie przyjąć ten gluten. Zwariować można.

Aga
Ale jak rozrobilas ta kaszke z wodą to dałaś Małej bezpośrednio do buzi czy dodalas do obiadku?

Margo
A to różnica x jakiej firmy ta manna?

Sylwia ja mmieszalam z obiadkiem.

A te kaszki to po prostu jak sa od razu z mlekiem to różne firmy mają kaszki na roznym mleku i może od tego być alergia

reklama
Aha. Dzieki dziewczyny.
Aga a zjadla Ci Mała cały obiadek jak dodawałas ta kaszke jeszcze?Mój to trochę niejadek się zrobil i boje się ze nie zje zalecanej porcji na dzień. To musi być podane w jakiejś konkretnej pojemności innego jedzenia?

Do góry