reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Dziewczyny no coś się zaczyna dziać, kolo północy czop zaczął odchodzić, tak na raty idzie, czasem jakis podejrzany z pasemkami krwi. W nocy 3 nospy zjadłam, budzily mnie bolesne skurcze, ale w dzień nic się nie dzieje poki co. Zaraz do lekarzaz amelia musimy jechać, jakaś angina chyba, temp, oj noc taka ciężka. Ale póki mi wody nie odchodzą nigdzie nie jadę!
Sylwia no tak bywa, jedne za mało pokarmu mają, inne za dużo. Jeśli chcesz powoli kończyć karmienie piersia noca to możesz dawać wodę, ale jeśli chcesz dawac dalej to nie widzę przeszkód. Dzieci są różne przecież. Jedne się szybko przestawia inne będą chciały cyca i koniec.
No siadam i odpoczywam choc na chwile!
A cukier na czczo dziś 92. Może z tej nocy ciężkiej.
Milego dnia

Edytka urodziłas ? :)
Mi jak czop odszedl na wieczor to rano już rodziłam ;)

Sylwia moja dalej cycka w nocy je, bo nie umie butli, hmm a może w nocy jej sprobowac dac, i zobaczyc czy zalapie..

Z ta manna to wydaje mi sie ze jakby miało się dziać coś to od razu by się działo
A z tym mlekiem to może dlatego ze dodajesz inne posilki ? Unormuje ci sie, ja teraz w dzien karmie już tylko rano, po poludniu koło 16.-17. I po kąpieli o 20. I jest ok

edytka gratulacje
sylwia jeśli możesz to dawaj jej pierś masz jeszcze czas na odstawienie chyba, że wolisz to możesz podać i wodę wybór należy do ciebie

Edytko gratuluję szybkiego i udanego porodu. Julka śliczne imię. Moja pierwsza opcja dziewczynki też była Julka. Teraz urobiłam męże i jeśli będzie córeczka to będzie Amelka Maria, a jak chłopiec to Piotruś.

reklama
Do góry