lucalew
Fanka BB :)
Pesq wspolczuje kolezanki jesli mozna ja tak nazwac. Ja wymiotowalam praktycznie do 5 miesiaca i hemoglobiny jakos niskiej nie mialam a wrecz duzo wyzsza niz Twoja. Ty jej nie sluchaj bo ona gorzej jak wrozka. To jest nie mozliwe zebys miala cukrzyce przed zreszta lekarka tez Ci to powiedziala a czy Ci zostanie po ciazy tego nigdy nie wiadomo. Jak to madre pisma mowia kobiety z cukrzyca ciazowa maja wieksze szanse ze w pozniejszym wieku zachoruja na cukrzyce typu II co nie oznacza ze na pewno.
Krzywa bym sie w ogole nie sugerowala bo to jest tylko na obraz jak w ciazy wlasnie w tym czasie radzi sobie organizm z glukoza i w cale nie jest powiedziane ze tak bedzie caly czas. Hormony szaleja i jak to moja i ginka i diabetolog powiedzialy mi ze ok 20 tc zaczna szalec bo dziecko rosnie itd i rzeczywiscie mi szalaly i dlatego dopiero przesiewowe badania roni sie miedzy 24 a 28 tc.
Co za traba ta Twoja kolezanka.
Sylwia tak moga wplywac na wynik. A 128 to zadna tragedia wiec sie tym wynikiem nie stresuj :-)
Krzywa bym sie w ogole nie sugerowala bo to jest tylko na obraz jak w ciazy wlasnie w tym czasie radzi sobie organizm z glukoza i w cale nie jest powiedziane ze tak bedzie caly czas. Hormony szaleja i jak to moja i ginka i diabetolog powiedzialy mi ze ok 20 tc zaczna szalec bo dziecko rosnie itd i rzeczywiscie mi szalaly i dlatego dopiero przesiewowe badania roni sie miedzy 24 a 28 tc.
Co za traba ta Twoja kolezanka.
Sylwia tak moga wplywac na wynik. A 128 to zadna tragedia wiec sie tym wynikiem nie stresuj :-)