Witam sie z wieczora
Ja dzis zaszalalam- na czczo 97, ale zauwazylam,ze jak za pozno wypije na noc maslanke to wtedy te cukry na czczo mam wyzsze. Widocznie mi ta maslana nie sluzy. Za to ketonow dzis albo nie mam albo prawie nie mam
w zyciu nie widzialam takiego jasnego paska..no chyba ze przed obsikaniem
Sylwia
Ja nie moge pomidorow z puszki. Juz kilku probowalam i cos mi cukry skacza. Ale na szczescie moge zwykle malinowe w kazdej ilosci
Ja mam zwykly Optium Xido. Jak jestes w takiej sytuacji,ze cukier nizszy to jedz!!!
Natka
Ta gotowana ma wiecej weglowodanow wiec spoko, ze taka zjadlas i bylas prawie w normie
Bylasia
Ja tak robie czesto. Na walke z ketonami i cukry tez mam ok (czyli w moim przypadku ok90). Jem kanapke z maslem i czasem z szynka.
Dziewczyny. My dzis caly dzien grillowalismy z rodzina. I powiem Wam,ze strasznie duzo zjadlam i balam sie o cukry wiec zmierzylam po 1h a tu 100 wiec zmierzylam jeszcze dwa razy i nadal stowa wiec znow dojadlam i po kolejnej godzinie 101
I tak sobie jeszcze mysle o tej hb glikowanej. Jesli moj glukometr zle mierzy i sie okaze,ze wyniki hba1c mam zle??? Wiem, wiem,ze zawsze to ja Wam pisalam abyscie wyluzowaly i ze na pewno jest ok. A teraz sobie pomyslalam jakos tak realnie o sobie. Eeeech...panika..lepiej pojde spac