reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Mama_Ola ja tez mojego zaciągnełam do szkoły -ale szkoła kiepska była - mało było o dzieciaczkach więcej o kobiecie w ciąży :) nawet mieli panowie lekcję masażu ciężarnej :) i przewijanie malucha - to tyle na temat malucha było. Ale rzeczywiscie to pomogło i wpłyneło na mojego M :)

Aureolcia ja o tyle mam dobrze że mój M życiu nie pił nic i nie pali - dlatego ja też zapalić nie mogę :( :)

reklama
Ale się rozpisałyście:tak:....no i Was nie nadrobiłam do końca:-( bo mała zaczęła płakac i tak zawsze mam koło 18 godziny:-:)-(

Wiolan i Aloy Gratulacje!! i oby wasze dzieciątka zdrowo rosły i dawały wam wiele radości.

Co do wafelkow z firmy Sante też się nimi objadałam, są też ciasteczka kruche z tej firmy też polecam.

Kurosław przykro mi z powodu skazy, napisz co u Ciebie jak znajdziesz więcej czasu.

Aureolcia mój też tak kocha kompa i też miałam i mam z nim przeboje i też mówiłam że komp najważniejszy....tyle że teraz trochę mniej czasu na to ma ale znajdzie bardziej niż ja:-(.
A co do diety to mojego opierdzielałam i jadał słodycze tam gdzie mnie nie było czyli wychodził np do przedpokoju albo do kuchni...nawet jadł czekolade w kibelku:zawstydzona/y::-p...terroryzowałam go jednym słowem.

Emka Pola trzyma główkę?? bo mojej to nie wychodzi:confused: a co dam ją na brzuch to płacz:-(

siemano ;)
ja dzis od 4-50 znowu dzialam. Pola sie budzi jak sie widno robi :/ zmienialam pieluche a ta siku zrobila.. to mycie od rana... teraz lezy i steka na lezaczku to moze i kupa :o

ja pet i wozek ?! matko boska w zyciu !! ja pale tylko wieczorami co 2-3 dni i to w domu bo odrazu musze do wc :)
a wozek i pet to fakt straszny widok :/

aasica moja trzyma jak juz podniesie :/ takto jak ja klade to ta lezy i je reke ale po jakims czasie ladnie podnosci no ale nie tak ksiazkowo jeszzce :/

zaraz kupuje zabawki na allegro :D dzis pensja :D

a tera hit..
snilo mi sie ze bylam w ciazy (dzis robie test ;/;p) i mial byc chlopak i.. urodzil sie filipek aggi :D i co najlepsze juz mowil :D

dzien doberek :)

aasica ty od 4,50 na nogach a ja sie dopiero o 6 polozylam... zamiast korzystać z tego ze mloda po polnocy zasnela to nas wzielo z m na ogladanie filmow i jak ją obudzilam po 3 do karmienia tak tragedia.... zasypia na cycku ja ja odkladam i za chwile ryk i tak w kolko ....
mysle ze taka ilosc fajek to mozemy ci wybaczyc :) jestes usprawiedliwiona :)

aloy - zmień suwaczek bo juz po terminie jestes :D:D:D

a ja musze sie pochwalic ze mimo nieprzespanej nocy cukry dają radę - mierzylam i bylo przed chwila 84 - zobaczymy co bedzie za dwie godzinki po sniadaniu a teraz zmykam sie polozyc korzystajac z tego ze mloda podsypia :)

hello

u mnie ok, czekam na wizyte u gina w przyszlym tygodniu zeby sprawdzil moja szyjke i powiedzial co on o niej sadzi. Poki co duzo odpoczywam, core odsylam do babci, zeby moc lezec sobie, czytam forum ale pisac mniej mi sie chce ;-)

aureolcia oj te chlopy, widze, ze wszyscy sa tacy sami....komputer, komputer, komputer...najbardziej mnie drazni siedzenie po nocach jak wie, ze kolo 6 corka zrobi pobudke i potem wielce niewyspany i marudny :angry: i to wieczne "jestem zmeczony, potrzebuje godzinki dla siebie przed kompem zeby odpoczac"...wrrr... ;-)

Witam słodkie.

Majka ja na nogach od po 6 :-p to z emki ranny ptaszek.

Emka to juz książkowo powinny nasze trzymac te głowe???:szok::szok:

Co do słoiczków....

maria, gabrielka czy jak otworzy się słoik to tego samego nie mogę jutro jej dac??
czy to juz bedzie zepsute?

Bo cos pamietam ze chyba maria wyrzucałas......

No i Was chyba nie nadrobię....przeleciałam tylko szybciutko agga ale Filip się zmienił....nie poznałabym go.

Moja dziś 3 miesiace:cool2::cool2:

ksiazkowo czyli w tym miesiacy juz na luzaka powinny trzymac i obracac i obserwowac co wokol :) moja niedokonca jest ksiazkowa :D
jadziem do dermatologa o masci na sucha skore :DD
do pozniej ;))

reklama
Witam Słodkie,

aasica - gratuluję pierwszego kwartału Hani :-)

starlet - odpoczywaj, odpoczywaj :tak:

aureolcia - mój mąż też nie przejmuje się tym co je koło mnie. Mniejsza z tym, że je, ale potem zostawia na stole otwarte opakownie czekolady, która tak pachnie.... i leży... i pachnie.... I potrafi tak leżeć kilka (naście) dni :wściekła/y:. Albo mnie wręcz częstuje! A jak mu mówię, ze nie mogę, to odpowiada - nie pytam czy możesz tylko czy chcesz :wściekła/y:

Do góry