ptaszyna83
Fanka BB :)
Hmm ciekawe.. ja ma ksiazkowo ostatnią drugą kolację o 21:30
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm ciekawe.. ja ma ksiazkowo ostatnią drugą kolację o 21:30
Mi własnie skacze cukier najbardziej po białym pieczywie które juz dawno odstawiłam na rzecz razowego chleba. Ziemniaki i makarony tez swoje robią. Najlepiepsze wyniki po kaszy i ryżu.Przerażaja mnie troche nadchodzące święta i te wszystkie rarytasy, nie wspomne juz o sernikach:xviev żaden majonez
Jak chcesz to zrób eksperyment. Zjedz rano wszystko co najtłustsze, może być tłusta wędlina, kiełbasa, majonez, cokolwiek, nawet tak żeby się objeść i mieć dość po pachy. Tylko bez kszty chleba. A cukier będzie malutki. Wiem, sprawdziłam. Co oczywiście jest bez sensu (bo węglowodany jeść trzeba) ale przynajmniej wiadomo, że nie ma co zganiać na masełko czy smażone na oleju. Wszystko robią te wspaniałe chlebki, makarony, ziemniaki i inne ww