reklama
majka20001
Fanka BB :)
witajcie slodkie 
aureolcia.... hmmm..... ja tak mialam na trzy dni przed porodem
aureolcia.... hmmm..... ja tak mialam na trzy dni przed porodem
majka20001
hieiheih emka to nie pocieszyłysmy koleżanki
także aureolcia trzymamy kciuki bo to chyba juz calkiem niedlugo 
elmo starlet - a ja chodzilam i zadowolona jestem
w wielu kwestiach bylam uspokojona, a ze ja nie lubie niespodzianek to wiedzialam dokladnie co sie bedzie dzialo od chwili przyjscia na izbe - tzn gdzie co i jak po kolei będą mi robic, moglam sie o wszystko wypytac i nie tracic czasu na szukanie odpowiedzi po necie, no ale jest tez tak ze szkoly rodzenia sa tez nastawione bardziej na uswiadamianie mężczyzn
tzn ile obowiązkow i pracy sie z tym wiąże
ale tez jest tak jak mowi starlet - bez szkoly tez urodzisz 

bo co z tego ze cwiczylam oddechy jak w czasie skurczu nie bylam w stanie oddychac torem przeponowym... lipa ale nie panowałam nad swoimi mięśniami 
elmo starlet - a ja chodzilam i zadowolona jestem
Dzień dobry Słodkie:-)
Agga - śliczny jest Filipek - ma twarz aniołka takiego malutkiego
a ten Twój post taki spokojny - nie to co zaraz po porodzie - widać, że sie dotarliscie;-)
Aureolcia - podobno w nocy najczęściej sie porody zaczynają - coś tam się wydziela (nie pamiętam co) i to dlatego - więc może to tuż tuż...
Starlet - ja też nie chodziłam do szkoły rodzenia - za daleko mi było;-)
Maria - rozłożyłam co sie dało (nie dało sie spacerówki bo jest śrubami przymocowana), ale akurat spacerówka stała u rodziców w domu a reszta z piwnicy zostałą rozłożona i zaraz wrzucam do pralki
miłego dnia
Agga - śliczny jest Filipek - ma twarz aniołka takiego malutkiego

Aureolcia - podobno w nocy najczęściej sie porody zaczynają - coś tam się wydziela (nie pamiętam co) i to dlatego - więc może to tuż tuż...
Starlet - ja też nie chodziłam do szkoły rodzenia - za daleko mi było;-)
Maria - rozłożyłam co sie dało (nie dało sie spacerówki bo jest śrubami przymocowana), ale akurat spacerówka stała u rodziców w domu a reszta z piwnicy zostałą rozłożona i zaraz wrzucam do pralki

miłego dnia
Witam witam, dzisiejsza noc była trochę spokojniejsza jeśli chodzi o skurcze od wczorajszej, ale wczoraj teściowa wyskoczyła mi z tekstem że mi brzuch opadł 
A mój mąż jej na to ze stoickim spokojem "matka nie panikuj Aurelia urodzi we czwartek albo w piątek"
Zresztą on od samego początku gada że urodze 28 albo 29 maja, wróżka jakaś czy co 
A to tak się dzieje że w dzień nic albo troche i rzadko a w nocy atak skurczów?

A mój mąż jej na to ze stoickim spokojem "matka nie panikuj Aurelia urodzi we czwartek albo w piątek"

A to tak się dzieje że w dzień nic albo troche i rzadko a w nocy atak skurczów?
majka20001
no nie pociesze cie ale ja tak mialam wlasnie, cała noc na nogach bo na leząco bolało bardziej a nad ranem puszczalo - tzn coraz rzadsze byly az odpuszczaly tylko jakos we wtorek nie odpuscily bo zamiast skurczu to mi wody odeszly 
dodam jeszcze ze moj to chodzil caly czas i powtarzal "urodz juz
" no i pamietam ze się zdziwil jak sie okazalo ze to juz 
dodam jeszcze ze moj to chodzil caly czas i powtarzal "urodz juz
Ostatnia edycja:
reklama
agga86
Happy Mama :)
Andzia rzeczywiście idzie nam lepiej :-) Potrafię już "obsługiwać" Małego a i on się ustawił bardziej do hm udzkiego trybu, że tak powiem
No i przede wszystkim coraz bardziej przypomina małego człowieczka - uśmiechy, to jak się wpatruje we mnie i reaguje na innych już. Wcześniej to był mały kosmita, z którym nijak nie było można się porozumieć ani go zainteresować zbytnio.
Wyobraźcie sobie, że ma on już swoje ulubione zespoły! Najpierw spodobało mu się Led Zeppelin teraz uspokaja się a często też zasypia przy Metallice ;-) Próbowałam przemycić mu też coś spokojniejszego jak Tori Amos ale powiedział stanowcze NIE!

Wyobraźcie sobie, że ma on już swoje ulubione zespoły! Najpierw spodobało mu się Led Zeppelin teraz uspokaja się a często też zasypia przy Metallice ;-) Próbowałam przemycić mu też coś spokojniejszego jak Tori Amos ale powiedział stanowcze NIE!