gizela79
Fanka BB :)
Witam słodkie mamusie....Ja miałam dziś wizytę u mojej lekarki....i jestem taka szczęsliwa,bo widziałam mojego syneczka...waży już 695g.
A tak poza tym udało mi sie załatwić,że do Poznania pojadę ok.15czerwca na ostatnią wizytę,bo będę miała tu diabetologa a rodzić będę u siebie albo w Zielonej-Górze(ok.50km.od mojej miejscowości),no i na 100% będzie cc,bo u nas dla słodkiej mamy robią cc,no i mój synek jest ułożony pośladkowo....
Moje cukry różnie skaczą....,ale nie sa bardzo wysokie....tyle,że przed snem tzn.o 22 mam ponad normę....A dziś po o obiedzie( 2h po) młodych ziemniaczkach ,młodej kapustki i 2 mielone kotlety miałam 105
Najwięcej miałam o 8 rano -kurcze 151 i nie wiem po czym bo dopiero zaczynałam jeść śniadanie...o 6 rano miałam 125
i wzięłam 8j.insuliny tej długotrwałej a potem o 8 7j.tej krótkotrwałej....ale 2h.po miałam 128
a o 13.30 miałam 84(przed obiadkiem)

Moje cukry różnie skaczą....,ale nie sa bardzo wysokie....tyle,że przed snem tzn.o 22 mam ponad normę....A dziś po o obiedzie( 2h po) młodych ziemniaczkach ,młodej kapustki i 2 mielone kotlety miałam 105