reklama
majka20001
Fanka BB :)
gabrielka - ja miałam tak samo - zedne zapychacze nie wchodzily w gre... a teraz odbijam sobie za to moje wnetrznąsci szaleja... ups....
mama ola - trzymam kciuki za te twoje cukry
mama ola - trzymam kciuki za te twoje cukry
No nieźle ALOY jutro sobie rodzi, Gizela sobie cc funduje przez cukrzycę
faaaaajnie.
A inne będą sobie BArtki rodzić !!! jak to ? to ja szukałam takiego imienia żeby nikt nie miał a wy tu Bartkowe
ale może Bartłomieje a nie Bartosze
Bartek dziś zjadł zupkę moją bardzo chętnie, a na deser banany z jabłkiem. Kaszki mu nie podałam bo śpieszyłam się na ćwiczenia i nie zdążylam zrobić, bo ostatnio wstac nie mogę przed 10!!!!
Gabriela - gratuluje rzucenia diety
heheh ciekawa jestem jak ci plaster wyjdzie
Natan przekręca się juz na brzuch i plecy sam ???? siedzi już sam?
Bo mój już siedzi sobie sam, ale z leżenia się jeszcze nie podnosi sam do siadu i nie przewraca się z brzucha na plecy i z pleców na brzuch. tylko z pleców na boki i tyle, a z brzucha na boki nie za bardzo.
A inne będą sobie BArtki rodzić !!! jak to ? to ja szukałam takiego imienia żeby nikt nie miał a wy tu Bartkowe
Bartek dziś zjadł zupkę moją bardzo chętnie, a na deser banany z jabłkiem. Kaszki mu nie podałam bo śpieszyłam się na ćwiczenia i nie zdążylam zrobić, bo ostatnio wstac nie mogę przed 10!!!!
Gabriela - gratuluje rzucenia diety
Bo mój już siedzi sobie sam, ale z leżenia się jeszcze nie podnosi sam do siadu i nie przewraca się z brzucha na plecy i z pleców na brzuch. tylko z pleców na boki i tyle, a z brzucha na boki nie za bardzo.
gabrielka1308
Aureolcia jak Maria ma to spoko, chodzi , żeby był kontakt na bierząco, a Aloy podałaś komuś nr, jeżeli jeszcze to przeczytasz to wyślij komuś prywatną wiadomość z numerem.
Majka ja to jadłam na początku babki piaskowe pakowane z lidla 600g na potęgę a późnie już pieczone swojskie.
M ajka a jak twoja waga? zostało jeszcze coś po porodzie?
Emka a jak u ciebie? zostało ci cos po porodzie?
Majka ja to jadłam na początku babki piaskowe pakowane z lidla 600g na potęgę a późnie już pieczone swojskie.
M ajka a jak twoja waga? zostało jeszcze coś po porodzie?

Emka a jak u ciebie? zostało ci cos po porodzie?

gabrielka1308
Wanda i dziewczyny któe mają już dizedziaczki doradźcie jak zmieniać proszek i kiedy??? Wiem ,że jest persil sensitive i e sensitive ale kiedy, ja to bym wolałą od razu ta taki normalny jaki używa się w domu.
I jeszcze jedno pytanie Wanda ty krótko karmiłaś to może doradziśz mi, w jaki sposób zmieniać melko z 1 na 2??? Jedyni)) mówią od razu inni powoli a sama nie wiem jak to robićczy mieszać czy jak???
Maria, Emka a wy co??? Zaginełyście w akcji???
I jeszcze jedno pytanie Wanda ty krótko karmiłaś to może doradziśz mi, w jaki sposób zmieniać melko z 1 na 2??? Jedyni)) mówią od razu inni powoli a sama nie wiem jak to robićczy mieszać czy jak???
Maria, Emka a wy co??? Zaginełyście w akcji???
ewajakiela
Zaciekawiona BB
Witam dziewczy!!!!!
Miałam dzisiaj wizyte z pierwszymi pomiarami u diabetologa:-(, niestety nie były za dobre i wprowadził mi insuline, co prawda tylko raz dziennie wieczorem o 21.30. Mówił ze za wysok mam cukier na czczo i po sniadaniu, a jednoczesnie źle że schudłam w ciagu trezcg dni 1 kg, to żekomo duzo, a wiecej jeść mi nie pozwolił bo cukier za wysoki mimo diety. Oj oj
. Jestem już po pierwszym wstrzyknięciu, faktycznie nie było tak źle, ale....prawie przezyłam załamanie nerwowoe ze strachu
. Właściwie nie dałam rady sama, zmusiałm mojego M, śmiałam się bo sam mało co nie zemdlał
.
Po tej insulinie to mozna coś jeść jeszcze np o 22.00? Co ona ma wogóle spowodować?
Miałam dzisiaj wizyte z pierwszymi pomiarami u diabetologa:-(, niestety nie były za dobre i wprowadził mi insuline, co prawda tylko raz dziennie wieczorem o 21.30. Mówił ze za wysok mam cukier na czczo i po sniadaniu, a jednoczesnie źle że schudłam w ciagu trezcg dni 1 kg, to żekomo duzo, a wiecej jeść mi nie pozwolił bo cukier za wysoki mimo diety. Oj oj

Po tej insulinie to mozna coś jeść jeszcze np o 22.00? Co ona ma wogóle spowodować?
No ja sie pojawiłam, cały dzień na dworze u mamy na "wsi " byłam
a ja piorę z naszymi ciuchami juz od jakiegoś czasu - dałam sobie spokój z tym osobnym praniem i specjalnym proszkiem i nic mu nie jest i marchewa się lepiej spiera.
Moja znajoma podała mleko 2 już w 4,5 miesiącu i jest zadowolona, poprostu z dnia na dzięń. a jak niby powoli można to zrobić? co pół porcji takiej i pół takiej ?? ja znowu przestałam podawać modyfikowane, a już podawałam na noc ale leń ze mnie i nie zawsze chce mi się robić, zresztą martwię się bo Bartek nie chce nic innego pić z butli - a przy tych słoiczkach i modyfikowanym powinien PIĆ a on za nic - wszystkie herbatki juz u mnie stoją i testuję każdą.
Emka to chyba oddała Polkę babci i szaleje na zakupach
bo coś długo jej nie ma
Ah a jeśli chodzi o imiona - to niektóre dziewczyny pisałyście że jeśli chłop to tak a jak panna to tak - to wy nie wiecie w 36-39 tygodniu kto to będzie? nie chcecie wiedzieć ? czy jak?
A ty Aureolia - nie kracz nie kracz bo jutro z porodówki mi napiszesz
Moja znajoma podała mleko 2 już w 4,5 miesiącu i jest zadowolona, poprostu z dnia na dzięń. a jak niby powoli można to zrobić? co pół porcji takiej i pół takiej ?? ja znowu przestałam podawać modyfikowane, a już podawałam na noc ale leń ze mnie i nie zawsze chce mi się robić, zresztą martwię się bo Bartek nie chce nic innego pić z butli - a przy tych słoiczkach i modyfikowanym powinien PIĆ a on za nic - wszystkie herbatki juz u mnie stoją i testuję każdą.
Emka to chyba oddała Polkę babci i szaleje na zakupach
Ah a jeśli chodzi o imiona - to niektóre dziewczyny pisałyście że jeśli chłop to tak a jak panna to tak - to wy nie wiecie w 36-39 tygodniu kto to będzie? nie chcecie wiedzieć ? czy jak?
A ty Aureolia - nie kracz nie kracz bo jutro z porodówki mi napiszesz
reklama
gabrielka1308
Ewa dobrz, żę masz insuline tzn dla ciebie lepiej i dla dziecka, insulina o 21.30 (ja miałam 0 22) powoduje spadek cukrów w ciągu dnia - to są słowa mojego diabetologa.
Maria a ty jakie ćwiczenia sobie wymyśliłaś??? Może kubek nie kapek albo głęboka łyżeczka, takie są z canpola. Moja znajoma ma ten sam problem tzn walczy z tym i już jej mały wypija 50ml dziennie, a próbowałaś soki??? Czy on wogóle smoczka nie chce?
EMka nie szalej bo ciuszki Poli nie wejdą do szafy a twoje buty nie będziesz miała gdzie ubierać bo siedzisz w domku
))
Maria a ty jakie ćwiczenia sobie wymyśliłaś??? Może kubek nie kapek albo głęboka łyżeczka, takie są z canpola. Moja znajoma ma ten sam problem tzn walczy z tym i już jej mały wypija 50ml dziennie, a próbowałaś soki??? Czy on wogóle smoczka nie chce?
EMka nie szalej bo ciuszki Poli nie wejdą do szafy a twoje buty nie będziesz miała gdzie ubierać bo siedzisz w domku