reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
wwwanda - no to fajnie Ci się udało, tym bardziej, że Węgrzynowski oficjalnie na urlopie (może tylko dla wizytujących prywatnie?). A idziesz na pełną wizytę, czy usg? A Nestorowicz - fajna babka, prawda? Byłam u niej raz konsultować plamienie - zrobiła mi taki wywiad, że dr House byłby zadowolony ;-). Wszelkie choroby kilka pokoleń wstecz ;-). Ale przy tym miła i miałam wrażenie, że dokładnie wie co robi i że wszystko jest ważne. Wyszłam od niej bardzo uspokojona :blink:

Ja też mam pytanko związane z akcesoriami? Jak jest z tym baldachimem do łóżeczka?Przydaje się?Ja tak za bardzo funkcjonalności nie widzę, ale jak to jest w rzeczywistym urzytkowaniu?Taki pewnie z moskitierą to przydatny?

elmoo ja nie mam baldachimu. Mój chrześniak miał i przydał się tylko jako dodatkowy pochłaniacz kurzu i po nic innego :eek:
To indywidualna decyzja ale moim zdaniem do niczego się nie przydaje, tylko fajnie wygląda

Wybaczcie, że jak się odzywam to tylko z pytaniami :(
Zupełnie nie mam ostatnio czasu. Nadrobiłam Was do momentu, kiedy Majka urodziła Jagódkę i zamieściła Jej zdjęcia (gratuluję Majka!! :-)).
Sajgon trochę z Filipem bo potrzebuje mojej maksymanej uwagi a rodzicom już się chyba znudził bo po parunastu minutach rączek idzie do łóżeczka bo płacze (zwykle pilnują go jak ja się kąpię albo odciągam pokarm - a ten wrócił i nawet udaje mi się zebrać zapas około 200ml dziennie).

Pilne pytanie: Filip jest dalej tylko na moim ale od niedzieli rano kupki nie robił. Sab simplexu używam już sporadycznie bo kolek nie ma i daję max raz dziennie po 10 kropelek. Od wczoraj potwornie się spina, a po spięciu się puszcza bączki tylko. Są śmierdzące i czyste - nie ma kupki. Przy bączkach też popłakuje. Sądzicie, że powinnam dać mu czopek? Widać, że coś go tam męczy solidnie ale nie wiem czy to zatwardzenie :( a nie chcę bez potrzeby podawaćmu leków.

Baldachim wg mnie jest przydatny :-) Nie mam miejsca na nocną lampkę za bardzo więć często mam zapalone górne oświetlenie, które znajduje się prawie że nad łóżeczkiem i gdyby nie baldachim raziłoby małego i pewnie wkurzało :-p

Ostatnia edycja:
A ja się nad tym pojemnikiem zastanawiam bo mieszkam w domku jednorodzinnym a śmieciarka u nas jest raz w miesiącu, a gdzie je przez ten miesiąc trzymać skoro mam tylko jeden pojemnik 120 litrowy :eek:
Pamiętam że jak mój chrześniak był mały to był ciągły problem z pieluchami i ze smrodkiem :eek:

Ola za tydzień też jeszcze będzie na urlopie (Węgrzynowski)?? Nestorowicz mówiła, że on będzie wykonywał stad moje o tym przekonanie.

reklama
Do góry