reklama
wwwanda - no to fajnie Ci się udało, tym bardziej, że Węgrzynowski oficjalnie na urlopie (może tylko dla wizytujących prywatnie?). A idziesz na pełną wizytę, czy usg? A Nestorowicz - fajna babka, prawda? Byłam u niej raz konsultować plamienie - zrobiła mi taki wywiad, że dr House byłby zadowolony ;-). Wszelkie choroby kilka pokoleń wstecz ;-). Ale przy tym miła i miałam wrażenie, że dokładnie wie co robi i że wszystko jest ważne. Wyszłam od niej bardzo uspokojona 

Elmoo
Fanka BB :)
Ja też mam pytanko związane z akcesoriami? Jak jest z tym baldachimem do łóżeczka?Przydaje się?Ja tak za bardzo funkcjonalności nie widzę, ale jak to jest w rzeczywistym urzytkowaniu?Taki pewnie z moskitierą to przydatny?
agga86
Happy Mama :)
Wybaczcie, że jak się odzywam to tylko z pytaniami
Zupełnie nie mam ostatnio czasu. Nadrobiłam Was do momentu, kiedy Majka urodziła Jagódkę i zamieściła Jej zdjęcia (gratuluję Majka!! :-)).
Sajgon trochę z Filipem bo potrzebuje mojej maksymanej uwagi a rodzicom już się chyba znudził bo po parunastu minutach rączek idzie do łóżeczka bo płacze (zwykle pilnują go jak ja się kąpię albo odciągam pokarm - a ten wrócił i nawet udaje mi się zebrać zapas około 200ml dziennie).
Pilne pytanie: Filip jest dalej tylko na moim ale od niedzieli rano kupki nie robił. Sab simplexu używam już sporadycznie bo kolek nie ma i daję max raz dziennie po 10 kropelek. Od wczoraj potwornie się spina, a po spięciu się puszcza bączki tylko. Są śmierdzące i czyste - nie ma kupki. Przy bączkach też popłakuje. Sądzicie, że powinnam dać mu czopek? Widać, że coś go tam męczy solidnie ale nie wiem czy to zatwardzenie
a nie chcę bez potrzeby podawaćmu leków.
Baldachim wg mnie jest przydatny :-) Nie mam miejsca na nocną lampkę za bardzo więć często mam zapalone górne oświetlenie, które znajduje się prawie że nad łóżeczkiem i gdyby nie baldachim raziłoby małego i pewnie wkurzało
Zupełnie nie mam ostatnio czasu. Nadrobiłam Was do momentu, kiedy Majka urodziła Jagódkę i zamieściła Jej zdjęcia (gratuluję Majka!! :-)).
Sajgon trochę z Filipem bo potrzebuje mojej maksymanej uwagi a rodzicom już się chyba znudził bo po parunastu minutach rączek idzie do łóżeczka bo płacze (zwykle pilnują go jak ja się kąpię albo odciągam pokarm - a ten wrócił i nawet udaje mi się zebrać zapas około 200ml dziennie).
Pilne pytanie: Filip jest dalej tylko na moim ale od niedzieli rano kupki nie robił. Sab simplexu używam już sporadycznie bo kolek nie ma i daję max raz dziennie po 10 kropelek. Od wczoraj potwornie się spina, a po spięciu się puszcza bączki tylko. Są śmierdzące i czyste - nie ma kupki. Przy bączkach też popłakuje. Sądzicie, że powinnam dać mu czopek? Widać, że coś go tam męczy solidnie ale nie wiem czy to zatwardzenie
Baldachim wg mnie jest przydatny :-) Nie mam miejsca na nocną lampkę za bardzo więć często mam zapalone górne oświetlenie, które znajduje się prawie że nad łóżeczkiem i gdyby nie baldachim raziłoby małego i pewnie wkurzało

Ostatnia edycja:
A ja się nad tym pojemnikiem zastanawiam bo mieszkam w domku jednorodzinnym a śmieciarka u nas jest raz w miesiącu, a gdzie je przez ten miesiąc trzymać skoro mam tylko jeden pojemnik 120 litrowy 
Pamiętam że jak mój chrześniak był mały to był ciągły problem z pieluchami i ze smrodkiem

Pamiętam że jak mój chrześniak był mały to był ciągły problem z pieluchami i ze smrodkiem

Wwwanda
Zaangażowana w BB
Ola za tydzień też jeszcze będzie na urlopie (Węgrzynowski)?? Nestorowicz mówiła, że on będzie wykonywał stad moje o tym przekonanie.
reklama
Wwwanda
Zaangażowana w BB
Baldachim się przydaje żeby osłonić dziecko od górnego światła. My mamy:-).