reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Aloy skąd ty wiesz tyle na temat szczepionek? A może pediatrą jesteś?:-) Ale było by super :-)

Mama ola ty chba jestrś farmaceutką??? co myślisz o szczepieniach? Doradz coś dobrego na mniejszy apetyt na słodycze:-p

Aloy wózek jedo ale który?

Assica już pokazywali br\eg w wydarzeniach, dzisiaj jechałam za mioasto to widać końcówki rzepaku - chyba powtórzy się powódź z 97 roku:-(

Emka zrób sobie badania wątroby , ja no nie mogę brać tabl bo wątroba mi siadła przez nie kupe lat temu, nie lepiej ci by byłoo zrobić braciszka la Poli?;-) dwójka dzieci razem chowana (byłąm u znajomych różnica iweku to 2 lata, razem się bawią itp.) a później spirala i już koniec dzieci:-D

reklama
Majka ty cała przeszczęśliwa - super - Jagódka o super babeczka, a dzieci nie zawsze są takie spokojne :)

EMka Pola najwyraźniej chce siadać tak jak piszą dziewczyny i na bebiko napisane jest 2-3 miesiąć 120 (SPECJALNIE SCHODZIŁĄM NA DÓŁ ŻEBY ZOBACZYĆ) 4 miesiące 150, Pola za kilka dni ma 4 , rób jej 150ml i ile wypije to wypije najwyżej wylejesz, ja swojemu robię 180ml a itak tego nie wypija a jak zrobie 150 i machnie to dorabiam, u mnie jest tak , że z rana robie wodę gotuje filtrowaną, mam dzwbanuszek i wlewam zimnej 120 i 30 gorącej zagotowanej 5 miarek mleko gotowe do podania :::::)))

A ja się cieszyłam, że mój je, dzisiaj nie jadł4 godz, fakt w ciągu tego czasu wypił150ml kompotu czereśniowego i przyjechaliśmy do domu a on ja zawsze słoiczek je dobre pół godziny jak nie lepiej na raty i wszystko dosłownie wszystko w tym jest, za to deserek hmm od razu :)))

Ja tak na raty - macie pomysł na prezent na dzien matki?:-)

Emka przypomnioało mi się - Pola niech poda sobie rękę z Natanem:-D u nas łóżeczko to tylko na pokaz:-D i jakoś nie mam z tym problemu:-D

no nie wiem nie wiem bo Pola spi w lozeczku ;pp
my kotlety robimy smrod na tych 30 metrach oczy bola. ja balkon otworzylam Michal z kotem na klatce by nam nie uciekal ;/
porazka.. pozyczcie na jakas wieksza chate ;p
dla dobra dziecka ;p przeciez jestescie matkami ;p

2 pokoje.
Polka sie przebudzila ;/ ale moze zasnie jeszcze. moglaby ;p
mam mate. wczoraj na niej zasnela jak chcialm jej pampersa zmienic ;p
takto w lezaczku. najczesciej ;/

Alaa - witaj!
niestety nie jest to pomyłka:no: ale zobaczysz, że się przyzwyczaisz do diety i będzie Ci potem jej brakowało;-) co do Twoich pytań, to jeżeli dieta przyniesie pozytywny efekt, to wcale insuliny nie dostaniesz - ja jestem na diecie od początku lutego i chociaz zdarzały sie skoki i musiałam modyfikować dietę na coraz ostrzejszą to dałąm radę i jestem bez insuliny (jednorazowe skoki nadal mam - szczególnie po "grzeszkach"). Ja raczej nie będę mieć wcześniej porodu - przynajmniej nic mi na ten temat niewiadomo. A z dodatkowych badań to ja robiłam 3 razy HBA1C, by zobaczyć jaki jest poziom średni cukru z 2-3 miesięcy - no i przepływy na usg sa badane za każdym razem
powodzenia
Mama_ola - jak usg???? daj znać
Aureolcia - czyli czekamy razem na wielki dzień:tak:
Gabrielka - mój M właśnie już w sobote móił, że będzie powtórka z 1997r. Wczoraj wieczorem dzwoniłam do kuzyna do Raciborza i mi nie doebrał - żartowałąm, że pewnie worki z piaskiem układa - ale w sumie to nie są żarty
Emka - sama bym chciała taka pożyczkę - my mamy domek ale tak naprawdę to mamy pokój duży z dużą kuchnią, z której wydzieliliśmy aneks sypialniany i tam mamy zamiar wcisnąć jeszcze łóżeczko - ciasno, oj ciasno - znam ten ból więc z zapachami kuchennymi wszędzie

czesc dziewczyny

mam do Was pytanko
bo dopiero jutro pokaze moj wynik ginowi
mialam dzis obciazenie glukozą
po 1 h po 50 wyszlo mi 154
jaka interpretacja,blagam o odpowiedz

reklama
emka ta uwaga to tak do mnie...??? ja cię przepraszam a z tymi metrami to mozemy sobie rękę podać :) ja tez na trzydziestu (ale jeszcze pięć na dokladke) i tez niby dwa pokoje - nie jest źle ale ciekawe co bedzie jak mala podrosnie - proponuje połączyć nasze mieszkanka to się zrobi z tego apartamentowiec czteropokojowy :) a i dziewczynkom się spodoba :)

Do góry