witam slodko wszystkie slodziaki
musze powiedziec ze malutka calkiem grzeczna, jak na razie po prostu je i spi :-):-):-) ale tak to mają chyba wszystkie na początku - gorzej bo jutro mam jechac na zdjecie szwow... i wyjdzie na to ze sama sie zawioze.... hmm... sama nie wiem... taksa na takim odcinku to mnie skasuja ze 200zl a transport miejski we wroclawiu to porazka... pol dnia bym jechala.... no nic jakos chyba sie dotocze....
z wesolych wiesci to powiem wam ze po porodzie - znaczy cc niestety dostalam sucharki....
za to jak juz moglam.... to mini 7 daysy były najpyszniejszymi mini 7 daysami pod sloncem
Andzia S - jak patrze na małą to i tak nie łączę jej z bolem, ale boli caly czas - za słodka jest
Elmo - nie przejmuj się, ja tez na sam koniec wszystko zbieralam i się wyrobiłam - też dasz radę
aureolcia - no widze ze tak źle i tak nie dobrze
ihhihi
Maria - dorosle... dobre.... ihhihhi a ona wielkoscią przypomina butelke od pepsi ;-) ja ci chetnie mojego mleka troche oddam bo jak siedze to mi na nogi kapie...
blahahaha .... mam nadzieje ze to sie jakos unormuje... co do cc to w trakcie porodu tez mi sie moment podawania znieczulenia podobal - teraz tylko mi sie nie podoba i w szpitalu jak na oddziale babki po naturalnych smigaly po korytarzu a dla mnie wyczyn zeby w ogole do kibla dojsc....
i jeszcze samo to ze prysznica normalnego nie mozna wziąć przez ta ranę... ehhh - jutro juz bedzie lepiej
gabrielka - co do boli okresowych to niby czesto tak jest ze po porodzie przechodza... no ale niestyty tylko po sn :-( (choc moja mama troje nas rodzila naturalnie a bole okresowe miala zawsze) - a i tak sie cieszylam ze wlasnie mam szanse pozbyc sie tego bolu... no i klops....
Wwwanda - ;-) spoko spoko już niedługo bedziemy sie twoja zachwycac
aasica - ihihi ano ma zadarty - to tak po mamie :-) (prosze nie mylić z zadzieraniem nosa)
mama ola - na przytycie jak nie wiesz co to zajadaj orzeszki - tłuste smaczne i prawie bez weglowodanow - ja zjadalam paczke do filmu (a potem zdziwiona bylam ze 3 kg nadrobilam mimo diety cukrzycowej)
nimue - hihiihhi wloski ma na prawde rewelka, w szpitalu stały jej wszystkie jakby przegryzła druty wysokiego napięcia - a gumek nie bedzie bo to rockmanka po rodzicach
położne nadały jej imię "czupurku"
Alaa - witaj wsrod slodkich
ad 1 - bedziesz mierzyc sobie cukry i stosowac sie do okreslonych norm, gdy twoj organizm nie nawiąże chęci wspolpracy ze stosowaną przez ciebie dietą wtedy lekarz przepisze ci insuline - ale spokojnie na pewno najpierw da ci czas na naukę tego co mozesz a czego nie mozesz zjesc
ad 2 - raczej nie pomylka - mow sobie nietolerancja węglowodanow bo to tak nie brzmi groźnie
ad 3 - z tym to roznie
ad 4 - ja nie mialam zadnych - ale dziewczyny sie wypowiedzą