reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

klade :( 15 min dziennie :(
wiem ze malo ;/ :(

ja nie mialam rozstepow na brzuchu. pojawily mi sie po porodzie zaraz :/ natomiast w trakcie zrobily mi sie na cyckach :/ bleee i przy pachwinach male :/ bleee ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Mi lekarz powiedział że to czy ktoś będzie miał rozstępy czy nie zależy od karnacji i struktury skóry, więc jeśli ktoś ma jasną karnację i tendencje do rozstępów to żadne kremy tu nic nie pomogą :crazy:

gabrielka a miałaś już ten biustonosz w szpitali czy dopiero w domu go używałaś? Bo ja nie kupiłam i się zastanawiam czy zakupić juz do szpitala?

elmoo - zarówno mąkę żytnią pełnoziarnistą (bo taka jest polecana przy cukrzycy) jak i sojową (nieodtłuszczoną) dostaniesz w sklepach ze zdrową żywnością.

Przepis na chlebek masz tutaj: Tłuszczowy chleb zgodny z metodą Montignaca, na I fazę - Przepisy kulinarne

majka - dzięki za listę, kurcze ile jeszcze rzeczy muszę nabyć :baffled:

A ja miałam dziś bardzo intensywny dzień i padam na nosek ze zmęczenia. Od rana sprzątanie, obiad u teściów, potem przyjechała siostra z mężem i przywiozła mi ciuszki po swoich dzieciach, a potem jeszcze piekłam chleb. I jestem tak zmęczona, że nie mam siły nawet pooglądać tych ciuszków, a tak na nie czekałam :sorry2: Trudno, muszą poczekać do jutra. Ja idę wyciągnąc nóżki do góry i już nic dziś nie robię!

zjadłabym taki chlebek tylko gdzie kupie mąke sojową? żadnych sklepów z zdrową żywnością :-:)no:

Majka mi kiedyś zrobiły się rozstępy tzn paseczki na udach malutkie i już ich prawie nie widać ale to 8kg w nie całe dwa miesiące

Maria dałąm Natankowi pierwszy raz jabłko starte (plastikowa tarka) ale się zajadał, myślałam, że nie będzie mu smakować ale widocznie odpowiada mu odmiana Goldena :)
Podajesz Bartkowi gluten? kupiłam kaszke manną z bobovity to od czwartky będę podawać i już mięsko a i brokuły i groszek już spróbuje :)

Ostatnia edycja:
gabrielka... chciałabym miec cienkie paseczki... :( no niestety, moje to tak po pół centymetra ale szerokości mają....
pocieszam sie myslą o tych kaszkach i kleikach ze niedlugo bede mogla zajadac..... :)

Majka mieszkasz w dużym mieście w którym są duże możliwości, dużo salonów piękności :) z tego co wiem to z czasem rozstępy bledną :)
są stroje kąpielowe jednoczęściowe:-D
A tak to dopiero przed chwilą zauważyłam, że aureolcia ma 3 tyg do porodu :happy2:

reklama
no nieeee.... .dziewczyny teraz to mnie rozwalacie :) jedna proponuje stroj jednoczęściowy ... a druga zestresowana suwaczkiem.... :) zamień sie kobieto :)

gabrielka, moze i we wrocławiu sa możliwości ale kto by na to miał pieniądze... porażka :) a tak poza tym jak masz ochotę to ci mogę podesłać mąkę sojową, tylko weź pod uwagę ze ja taka zajarana jestem tym ciastem bo dawno nic takiego nie jadłam, a dla was by pewnie obrzydliwe było ihhhiih :)

Do góry