reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Wierz co Aasica wydaje mi się że co lekarz i co producent to nowa teoria. Najpierw każą do 6 miesiąca na cycu a potem każą od 4 miesiaca wprowadzać gluten a jedno drugie wyklucza :) Ja się tym wszytskim tak nie przejmuję, daję co mi się podoba i patrzę czy nie ma alergii i tyle :-)
A mój Bartek do dziś się żadko uśmiecha, tylko do M się śmieje a do mnie czasem jakieś uśmieszki ale głównie to ma na twarzy wypisane : " DAJ CYCA" i na tym koniec przyjemności a mamą :)
Mój Bartek to cycocholik i tak jak Aasica pisze wisiał tylko na cycu do prawie końca 3 miesiąca i popołudniowa drzemka do dziś jest z cycem inaczej ryk i nie zadowolenie do końca dnia! no i dziś nie było tej cycowej popołudniowej drzemki i ryczy już od 18.45 a ja szału dostaję a M latą akwarium włączać - bo to kolejny etap uczenia małego spać :-D super to akwarium ktoś wymyślił - rewelacyjnie uspokaja - polecam, brzydkie ale działa.

reklama
No to już cała zgłupiałam z tym papu.

Emka moja się uśmiecha ale chyba aparat mam dla niej za wolny :p
i jeszcze się głośno nie śmiała o to mi chodziło

Słodkich snów i niskich cukrów i śpiących dzieciaczków.

Assica mój aparat też nie łapie bo jak Natanek zobaczy aparat to od razu pełne skupienie.
Jadę jutro wkońcu zobaczyć się z koeżanką do wrocłąwia, pół roku nie widziałyśmy się :(

Assica jak twoje cukry?

Witam słodkie.

Ale tu dziś cisza z rana.Moje cukry na czczo ok, wczoraj mierzyłam tylko po sniadaniu bo obiadu i kolacji nie jadłam-zamiast obiadu były 4 kawałki serniczka i tego nie zmierzyłam.
Dalej mnie dziwnie boli brzuszek :baffled: ale teraz nie mam gorączki.

Mala terroryzuje płaczem że chce na ręce:baffled:

Dziewczyny jak tam nastroje przy porodowe?

Majka chyba Ty pierwsza w kolejce jak się nie mylę....

Ostatnia edycja:
Witam,
Niestety dopadly nas kolki dokładnie w dniu w którym igor skonczył miesiac machanie raczkami nóżkami i darcie przez godzine zwykle po południu. Zakupiłam infacol i dawałam przed kazdym posiłkiem czyli jakies 9 razy na dobe troche lepiej bo juz takiego darcia nie ma za to kupy jedna za druga co go przebiore ten sru i tak w kółko az odparzenia dostał na dupce.Odstawiłam infacol zakupiłam gripe water i zobaczymy piszą zeby dawac trzy razy dziennie a moze wystarczy tylko popołudniami kiedy ma te ataki kolki?poradzcie coś
u mnie cukry chyba na dobre odpusciły wyniki 80-100 po normalnych posiłkach np dwoch bułach i parówkach śniadanie albo mega slodkich nalesnikach bede mierzyc jeszcze po ciastach bo nie mierzyłama tak po wszystkim innym pożywieniu mam dobre
assica
Ty zdaje sie ciasta podjadasz nie ma Hania zaparc po słodkim ??

Pozdrawiam niskich cukrów życząc

reklama
ja tez daje infacol :) ale tylko noca i to raz bo boje sie ze w nocy dostanie kolki a wtedy jakby mi sie tak darla to chyba bym skoczyla z 5 pietra wrrr ;p
ja tez sie balam ze nie rozpoznam ze porod sie zaczyna :) obiecuje ze to rozpoznanie :DDD i zapamietacie na dlugo ;p

Do góry