reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

ania 163.jpg3d57eccd10.jpg

jak wszystkie się pokazujemy to i ja się pokaże na pierwszej fotce ja z starszą córeczką a na drugiej ja sama z michałkiem nie mam fotki ale jak zrobie to dodam:)

reklama
czesc kobiałki :)

no widze ze dałyscie czadu z tymi fotkami, figurami itp :) to ja poczekam az urodze, schudne i sie troche opale :) ihhhihi teraz przy wzroscie 162 waga 74 ... zdjęcie nie konieczne :)
dziewczynki ratunku - od poniedziałku czyli od wizyty jak juz sie dowiedzialam ze dieta przynosi efekty i mała jest mała - to normalnie jakiś diabeł we mnie wstąpił... cały czas podjadam..... i nie moge sie opanowac - dzisiaj znowu poleciał serek waniliowy jogobelli (ten 0,5 kg - oczywiscie nie cały ale nie mogłam się odessać od niego :( ) masakra jakas ... pytanie do was - co dla was oznacza czy oznaczało "grzeszenie w czasie diety" - czy to ze w ogóle zjadałyście cos slodkiego, czy to ze zjadalyscie w ilosciach takich ktore przekraczaly granice okreslone przez diabetyka??

Nieeeeeeee no płakać mi się chce - stanełam na wagę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za PORAŻKA !!!!!!!!!!!! dwa tygodnie temu było 3 kg mniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! a jem kanapkę na śniadanie, potem o 17 giga obiad i potem juz ciasta, ciasteczka, czekoladki!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurde tak nie może być. Emka i megi - jakieś przeciniaki jesteście a narzekacie! ja mam 165cm wzrostu 63 kg wagi, 100-87-91 :( co to kurde za wymiary - i trzy podbródki! Jutro idę po wase i zaczynam od nowa dietę cukrzycową!
A o Rybce myslam wlasnie też niedawno i czytałam tam jej posty - pisala że z głową małego jak narazie jest ok ( bo była za duża) i że ją tak życie cieszy że nie ma czasu na internet :)
A agga - to ja ci pisałam o napięciu a nie gabrielka :) więc w szpitalu z moim też bylo ok, dopiero później lekarze stwierdzili napięcie po takim właśnie zachowaniu że podnosił głowę i przewracał się na boki.

reklama
Oooo matko jakie wy macie problemy 63 kg, 74 kg, też bym chciała mieć taki problem bo ja to raczej z wwwandą jestem w jednej drużynie :baffled: :baffled: (wwwanda bez obrazy)

Do góry