reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

no mi jak wol sie pokazuje: podaj adres URL do zdjecia http://

moze mam zla przegladarke bo mam google chrome :(

o 5-45 na nogach :D

pyly dzis nad Polska... wychodzicie na dwor mimo to ?

Pola wczoraj byla z babcia z 10 godzin :) gugaly prawie caly czas ;) a ja Bog zaplac moglam po kurtke jakas pojechac bo w zimowce jeszcze chodzilam :| ;)) te z zeszlego roku w biuscie mi sie nie dopinaly :o szkoda ze nie ma w tych cyckach mleka :/

Ostatnia edycja:
reklama
Emka ciesz się ,że masz cycki bo mi to jakieś dwa naleśniki zostały - niestety się troszeczke zmniejszyły, ale staniki nosze te same.

Co do majtek to ja miałam siatkowe, super sprawa i u mnie na obchodzie ściągało się majtki ale nie całkiem i lekarz nic nie mówił.

No i miałam dużo napisać i nieszczęsna skleroza znowu mnie odpadła

Aureolcia co do chrztu to ja miałąm wybór albo do końca stycznia gdzie mały miał 1,5 miesiąca i były straszne mrozy albo dopiero w kwietniu. Czekałam na moją mamę. A tro sedzenie brzucha pamiętam , to było straszne, mogę ci doradzić , że smaruj, smaruj i jeszcze raz smaruj. Mnie jak swędział brzuch to szłam do łazienki i smarowałam b rzuch, chwilę poczekałam, żeby wsiąkło i ubierałąm się, w ciągu dnia potrafiłam nawet kilka razy się smarować. A używasz oliwki? Ja starałąm się na przemian smarować się balsamem i oliwką, polecam oliwkę dzidziuś do smarowania brzuszka bo jest bardzo tłusta.

Assica jak tam u ciebie plamienie? Kiedy idziesz do lekarza?

ale ja tez mam nalesniki :/ zwisty takie miekkie :/ porazka !
nie mam nawet pomyslu jak je "zmienic" bez skalpela ;)))
wogole jest szansa ze znowu beda twarde i na swoim miejscu ???

Emka nie mam bladego pojęcia, ja stosuje balsam do ujędrnienia ale pewnie nic nie pomaga.
Czy któraś z was miała zestaw garnier żółty który teraz reklamują???

Witam!
Aureolcia - z tych glukometrów to zrozumiałam, że bardziej trzeba dodać te 11% do tych nizszych wyników. W każdym razie ja sie zmobilizowałam, pozamieniałam miejscami podwieczorek z kolacją i teraz na czczo mam mniej niz 90. Podejrzewam tylko, że to "zaowocuje" ciałkami ketonowymi w moczu:szok:
A co do rybek - ja jem z folii lub na parze - nie mdli mnie, więc z panierka nie ryzykuję. A buraki zajadam czasami i jakoś
cukry ok - tak jak pisałyście, to jednak trzeba na sobie sprawdzić.
a - ja kupiłam majtki jednorazowe - pudełko 5 szt. - mam dokupić więcej????
Witaj Netefe - ja mam normy do 90 na czczo, po 2 h po posiłku do 120
Maria, Gabrielka - ale słodziaki a tych Waszych synów:tak:
Emka - u mnie piękne słońce a pyłu nie widać:-) i mam nadzieję, że tak zostanie

życzę miłego dnia

Andzia 5 par zdecydowanie ci wystarczy. Podkłady i podpaski już masz?
Ja przed chwilą myślałam , że starace słuch a moje dziecko głos. On nie płacze tylko krzyczy bardziej wrzeszczy bo chciało mu się spać a nie może usnąc leżąc na łózku tylko w wózku i kładąc go narzuciłam pieluche i już śpi a ja wkońcu sprzątne kuchnie.
Znowu mnie głowa boli

a ja zaprzeproszeniem to wkur*** jestem :/ od 5 slucham placzu :/ nie mam juz sily :/ mama miala byc na 11 dzwonie sie okazuje ze jeszcze gdzies wstapila i bedzie pozniej :/ a ja od zmyslow odchodze !! niech juz idzie z Pola na spacer to wkoncu zrobie cos innego niz wkladanie smoka podnoszenie kladzenie klepanie zabawianie karmienie jezuuuu !!!!! wczoraj bylo to samo. nie spala od 10 do 19 :||||||| a potem od 19 do 22 :/ a potem nic i noc tez malo i teraz od 5 nic :/ matko ! co mi rosnie ! :o

placze caly czas. polozylam ja i niech sie wyplacze. bo placze i przestaje i znowu i znowu :/ nie mam juz sily :/

tera wchodze a ona spi :| dziwne te dzieci :|
glowa mnie przeokropnie boli i zeby od zaciskania :/ musze wpierw cos zjesc a potem ibuprom :/

Ostatnia edycja:
reklama
mój tez śpi od 9 :)
usiłuje go przestawic na niejedzenie nocne -hmmm.. ale on chyba nie wyczuwa moich intencji. Chociaz dzisiaj pobudka byla o 4 rano a potem o 7.20. nie jest zle. Gdyby jeszcze nie rzucal sie we snie, bo mnie kazdy jego ruch i stekniecie budzi..
aureolcia: siatkowe!!! u mnie nie trzeba bylo nic zdejmowac tylko obnizyc zeby mogli zobaczyc jak sie goi (cc u mnie)
jednarozowe nie oddychają i przez to sie rana zle goi. Mozna miec zwykle bawelniane tez. chodzi o to zeby przewiewne byly i tyle.
gabrielka: ja tez mojemu pieluche daje i albo ja sobie miedli i sam na glowe zarzuca, albo mu oczy nia zaslaniam i chyba lepiej wtedy zasypia.
Ide zjesc cos bo zaraz maly wstanie i bedzie glodny a potem na spacer, bo piekna pogoda!

a ta chmura ponoc nie ma zdnego wplywu na nasze zdrowie. Ewentualnie alergicy moga cos poczuc.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry