reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

doris musisz najechać na suwaczek i wybrać dane a potem wchodzisz w swoj profil i wklejasz dane w edytuj sygnature i dajesz zapisz.....

co do obciązenia jak dobrze pamiętam to 75 , a bede robić jak przestanę karmić.

emka a byłaś już na tych bioderkach??
jak wygląda takie badanie??

reklama
ooo
komp dziala ;) super ;)
Pola lezy mi na nogach od 18 i udaje ze spi :| wrr ! cewnik by mi sie przydal ;)
co do bioderek to nie bylam. 29go ide dopiero.
a co do usmiechu to zdarza jej sie przez sen nieswiadomie ale to co dzis zobaczylam to byl szczery swiadomy usmiech a nawet 2 :)
ja nawet raz nie bylam zmeczona od 20 lutego. zawsze mialam poklady energii :DDD
a ten usmiech najcudowniejszy na swiecie :D

jakie cwiczenia na cycki by tak nie wisialy ? :D

a wiecie co.. od 2 dni mam schize ze jak ktos inny ja nosi nie ja i wogole sie nia zajmuje to ze zrobi jej krzywde :( najbardziej boje sie ze upusci :( tata Poli nie mial jej na rekach od 2 dni wlasnie :(

Ostatnia edycja:
No działa:tak: tyle że cd rom już nie:crazy: ...
a na cycusie okład z młodych jajek:-p...
a tak poważnie to Twoja jak macha rękami to też czasem ma już otwarte piąstki?...bo kurcze moja wydaje mi się że prawa jakoś bardziej macha:eek:

Już mnie nie strasz tym noszeniem ...ja też mam schiza o tą główkę i wole mieć na oku naszącego...no chyba że jest to moja muti to luzik.

Ostatnia edycja:
dzis mialam sen ze ja upuscilam i lezala na podlodze i znikala tzn rozplywala sie jak lody na chodniku latem :|||
albo mam schize tez ze ktos ja ukradnie z wozkiem jak na spacerze bedzie z babcia czy tata :| ze ktos podejdzie i kaze ja oddac :|| :((

noooo szczerze mowiac to sie na fasolce troche przejechalam... wczesniej jak jadlam to bylo 89 :) a ostatnio 137 :( ale wydaje mi sie ze ups... wielkoscią porcji przegięłam
oczywiście średnie nauki wyciągnęłam z ostatnich dni i na kolacje zaserwowalam sobie kefir i zmiksowanych troche truskawek.... zaraz mierze cukier i az sie boje.... :(

edit: nie bylo tak źle - 105

a ja dzisiaj to jakis w ogole dzien depresji mam.... jakies zalamanie przechodze czy co... tez tak mialyscie? o czym nie pomysle co mnie czeka to uznaje ze nie podolam i dola przez to łapie... jakos tak nagle mnie zaczęło wszystko przerazac ... bez sensu zupelnie

w sumie to powinnismy sie cieszyc bo dziś zostalismy "dyplomowanymi rodzicami" ihhihi a i tak jakos nie rozgonilo to mojej depresji... dzizes a myslalam ze to dopiero po porodzie dopada...

emka taki sen to pikus ... mi sie ostatnio takie horrory snią ze nawet nie chce tu przytaczac watkow... ale uwierz ze budze sie w srodku nocy i dobrze ze sama nie jestem bo musze sie przytulic zeby sie uspokoic... nawet przez sen moje nastroje wylaza ... :( i jak tu sobie humor poprawic jak nawet ciastka zjesc nie mozna..... :(

Ostatnia edycja:
majka a czemu dziś dyplomowanymi rodzicami zostaliście bo nie rozumiem za bardzo?

a o nastrojach w ciązy to epopeje można byłoby pisać.A oto mój na rozweselenie z okresu ciąży-rebus:

słowo na 6 liter i stara kopalnia??- a w zasadzie wejście do starej kopalni

(miałam to rozwiązać we śnie)

odpowiedz:słowo strach a ja miałam się rozszerzyć jak ta kopalnia....takie cuda mi się śniły

Ostatnia edycja:
hej

ja tez mialam dola po tych cukrach moich az w koncu jakims cudem zorientowalam sie, ze mam zly kod od paskow wpisany! jak sprawdzilam na zlym kodzie i na prawidlowym to rozbieznosc pomiarow wyniosla ok.35 jednostek - zly kod o tyle zawyzal. Juz wiem skad u mnie takie fatalne pomiary ostatnio.

No ale zobaczymy jak mi wyjdzie na prawidlowym kodzie. Glupia jestem normalnie zeby nie zwrocic na to uwagi.

TRagedia :(

Ja już po chrzcinach, uf, miałam totalnego stresolca i jestem dumna , że dałam rade :) Natanek wogóle nie płakał, nawet jak ksiądz lał mu wodę na główkę. Mam szczęście, że mój synuś jest grzeczniutki :) Był śpiący ale jak już dojechali wszyscy goście to zanął babci na rękach i już mu nie przeszkadzało, że miał ganitur;-) później go już przebrałam:happy:

Emka dobra jesteś, ja mam ćwiczyć ;-) musisz wiedzieć , że moje drugie imię to leń (śmierdzący leń:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) ale kupię i postaram się:rofl2:

Majka masz jakieś 40 km to rzut beretem jak wjedziesz na autostradę:happy: zapraszam na pyszne ciacho nie ciacho nie możesz ale mięcho;-) sałatki, zrobiłam 4 sałatki i coś w stylu korków a dziadki zajmowali się resztą i zrobili i zamówili 5czy 6 rodzai mięsa chyba na 50 osób.

Maria chrzesr trwał15 minut, super sprawa, nie trz\ym asz dziecka na rękach tyle czasu, nie denerwujesz sie ty i dziecko nie czuje twoich nerwów:-p

Co do rozmairu butów to ubieram te co nosiłam ale są już porościągane, dobrze ,że skórzane a mam bardzo wąską stopę to nie jest żle a bioder niegdy nie mierzyłąm ale widzę po spodniach.

Maria czy twój synuś dużó już mówi a gu, u au?;-) Mój to wczoraj nie mógł się nagadac, teraz leży i się do mnie uśmiecha i jak się nie uśmiecha nędzi;-) i naokrągło kciuk w buzi:-)
Wczoraj był straszny harmider bo tyle osób a on jak już zasnął to nic mu nie przeszkadzało.

Maria trzymam kciuki bo 30 osób to sporo.

Dziewczyny co do kolek to sab simplex lub lefax, lefax jest lepszy, krople są niemieckie.:-)
Agga trzymam mocna kciuki:-D

reklama
jeju !
dzis tez sie usmiechnela 2 razy :D nie wierze :D o ja....
ale w sumie ciesze sie ze dziadkowie zaraz biora ja na spacerek na 2 godzinki a my mamy czas dla siebie i lecimy pod palac prezydencki.. :(

Do góry