TRagedia
Ja już po chrzcinach, uf, miałam totalnego stresolca i jestem dumna , że dałam rade
Natanek wogóle nie płakał, nawet jak ksiądz lał mu wodę na główkę. Mam szczęście, że mój synuś jest grzeczniutki
Był śpiący ale jak już dojechali wszyscy goście to zanął babci na rękach i już mu nie przeszkadzało, że miał ganitur;-) później go już przebrałam
Emka dobra jesteś, ja mam ćwiczyć ;-) musisz wiedzieć , że moje drugie imię to leń (śmierdzący leń
) ale kupię i postaram się
Majka masz jakieś 40 km to rzut beretem jak wjedziesz na autostradę
zapraszam na pyszne ciacho nie ciacho nie możesz ale mięcho;-) sałatki, zrobiłam 4 sałatki i coś w stylu korków a dziadki zajmowali się resztą i zrobili i zamówili 5czy 6 rodzai mięsa chyba na 50 osób.
Maria chrzesr trwał15 minut, super sprawa, nie trz\ym asz dziecka na rękach tyle czasu, nie denerwujesz sie ty i dziecko nie czuje twoich nerwów
Co do rozmairu butów to ubieram te co nosiłam ale są już porościągane, dobrze ,że skórzane a mam bardzo wąską stopę to nie jest żle a bioder niegdy nie mierzyłąm ale widzę po spodniach.
Maria czy twój synuś dużó już mówi a gu, u au?;-) Mój to wczoraj nie mógł się nagadac, teraz leży i się do mnie uśmiecha i jak się nie uśmiecha nędzi;-) i naokrągło kciuk w buzi:-)
Wczoraj był straszny harmider bo tyle osób a on jak już zasnął to nic mu nie przeszkadzało.
Maria trzymam kciuki bo 30 osób to sporo.
Dziewczyny co do kolek to sab simplex lub lefax, lefax jest lepszy, krople są niemieckie.:-)
Agga trzymam mocna kciuki