reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Ah a co do uśmiechu Emka - to się nie zorientowałam kiedy to bylo - tak jak ty czekałam na ten moment i to wszystko tak płynnie przechodzi że nie zarejestrowalam, ale chyba bylo to całkiem nie dawno. A dziś chyba zaczął chwytac jedną ręką - ale tez nie wiem czy to przypadek czy co.

reklama
aemalia gratulacje!!!

Witam słodkie.

gabriela ale super się uśmiecha ten Twój mężczyzna....i zauważyłam to nosideło-nie wiem jak to się fachowo nazywa...sprawdza się???często nosisz go na sobie??

emka u mnie jak na razie pampersy...A u Ciebie???

Maria moja też jest bardzo absorbująca.....w nocy jeszczse ujdzie, ale dziś pogubiły się jej godziny i dziwnie wstawała...nie wiem czemu.
A w dzień to też nie mam czasu na nic......jak wrócimy ze spaceru to cyc a potem marudzenie....
Na dodatek mała robi bardzo wodniste kupki i się tym martwie.......
Położna kazała podawać Lakcid zobaczymy....bo ma w tym rowku odparzone-przy samym odbycie i wyleczyć tego nie idzie, bo nawet przy wietrzeniu co 5 min musiałabym wycierać pupę bo jak bąka puści to woda leci:(
Mam nadzieję że to się p[olepszy.
Bo to raczej nie jest normalne, żeby co 5 min była mokra pupa i jak ma się wyleczyć?!
Przepraszam ale musiałam się wyżalić.

Witam także nowe dziewczyny i życzę niskich wyników z obciązeń.

agga a jak u Ciebie samopoczucie???jak tam ból krocza?

aureolcia i jakie postanowienia co do mebelków??

Pola od 16 nie spi. wrr ! dobrze ze nie placze chociaz :|
ja mam teraz huggies i babydream z rosmana. zadowolona jestem i z tych i z tych :) w pampersach miala niesamowite odparzenia :( :)

witam dziewczynki :)

aureolcia - gratulacje z odebrania zamowienia :):):) brawo
my poszlismy w twoje ślady i zamowilismy wozek ... jupi juz bym na spacer poszla najchetniej :) do tego glebokie postanowienie ze w ten tydzień począwszy od dziś muszę zmajstrować torbe dla siebie i dla małej do szpitala a jak juz sie z tym uporam rozpoczynamy dostosowywanie mieszkania - trzeba w końcu i na tym sie skupic - jak myslicie - chyba sie spokojnie wyrobie co?? pocieszcie prosze :)

Andzia_S - gratuluje cukrow :) moje tez jakos sie trzymają - bigosu sie dzisiaj nawtrynialam i to nawet z ziemniakiem :) iiiii..... 108 - hura :) do tej pory najedzona jestem ze chyba kolacje odpuszcze :) do tego moje malenstwo tak sie dzisiaj od rana wypielo... ze juz mnie wszystko boli i nigdzie z domu nie wyszlam.... ehh..... mam nadzieje ze jutro ulozy sie inaczej i mamusi da sie troche poruszac :)

a pytanko mam jeszcze, emka widze ze w rossmanie sie zaopatrujesz - widzialam tam takie podklady do przewijania chyba cos po 12 zl - nadają sie jako podklady poporodowe do szpitala i do domku?

buziaki dla was :)

Ostatnia edycja:
ojjj ja ich nie kupowalam wiec nie mam pojecia. ja podklady mialam w szpitalu. u Ciebie nie ma?
mi na szczescie wszystko wylecialo przez 10 dni jak bylysmy w szpitalu wiec do domku juz nic nie kupowalam tylko always 3 kropelki ze skrzydlami na leciutkie plamienia :)
dzis 3 dzien mam po przerwie plamienia. obstawiam ze to okres :D
wiecie moze czy te jednoskladnikowe pigulki tak samo bierze sie w 1 dzien okresu ? bo skoro moga brac je kobiety karmiace a wiadomo wtedy okresu nie ma to skad wiedziec kiedy wziac ? :|

Emka - ja właśnie dziś zaczynam brać te piguły - bierze się je codziennie o tej samej porze ( co u mnie nie realne - zawsze zapominałam jakiejś pigułki a nigdy nie brałam o tej samej godzinie ) i możesz zacząć w byle jakim dniu. Ja okresu nie mam więc mam po prostu brać.
Podkładów też nie stosowałam, a rossmana mam daleko :( ale w szpitalu nic mi nie dawali.

super. czyli jak w piatek ide do lekarza to moge np od piatku juz je brac ? jakie dostalas ? aha i po jakim czasie zaczynaja dzialac ? slyszalam ze po 14 dniach :///
to gdzie mieszkasz ze nie masz rosmana ? ja jak stane na srodku chodnika to z kazdej strony jest rosman :D

Ostatnia edycja:
czesc :) widze ze watek sie multitematyczny zrobil.. to ja dorzuce słodką diete cukrycowej panienki:D
[video=youtube;addc8tDT7O8]http://www.youtube.com/watch?v=addc8tDT7O8[/video]

reklama
dostałam Cerazatte mi lekarz powiedział że po 1 tygodniu działają :) ale ja w sumie nadal z 3 razy się seksiłam bo dalej nie odczuwam potrzeby - kurde, biedny ten mój mąż, jeszcze pójdzie sobie w cholerę.
Mieszkam na żoliborzu na cytadeli. - może ktoś z tąd- bo nudzą mnie te samotne spacerki już :-(

Do góry